Altele

Mobilă pentru locuință - Diverse

Secțiunea dată vă pune la dispoziție o gamă de mobilier și accesorii, care au scopul să ofere confort locuinței dvs. și să completeze în mod ideal designul interior al acesteia. Pantofari, paturi pentru animale, fotolii puf etc. Fabrica Tandem operează cu succes în industria mobilei din Moldova de peste 18 ani, având o linie proprie de producere, garantând o calitate excelentă și prețuri accesibile.

Ce vă oferim?

  • Fotolii puf (Chișinău) standarde și noptiere. Fotoliile puf clasice sunt dotate cu un compartiment pentru depozitarea lucrurilor, dimensiunile lor standard fiind 45x45 cm ori 55x55 cm. Fotoliile puf noptiere sunt fabricate ținând cont de dimensiunile și culoarea patului, ele deasemenea fiind dotate cu un spațiu de depozitare.
  • Pantofari - dulapuri speciale pentru încălțăminte, construcția cărora vă permite să depozitați un număr maxim posibil de perechi de încălțăminte.
  • Beanbag (Chișinău) este cel mai moale scaun din sortimentul nostru. Vă propunem modele pentru adulți și copii, forme diferite, o paletă largă de culori.
  • Husa pentru saltea cu fermoar - protejează salteaua de praf și murdărie. Ea este ușor de îndepărtat și spălat. Husa impermeabila pentru saltea (Chișinău) - oferta noastră include o gamă largă de huse pentru saltele de diferite dimensiuni.
  • Patul pentru câine, pisică este un produs nou în producția noastră mobilieră, care se bucură de o popularitate crescândă la proprietarii de animale de companie.

Creați-vă designul interior la care visați împreună cu mobilă de la fabrica Tandem!

Top vânzări

Pantofar Cooper
Contactați-ne pentru a afla prețul

Top vânzări

Pantofar Stilato
Contactați-ne pentru a afla prețul

Top vânzări

Pantofar Oxford
Contactați-ne pentru a afla prețul

Top vânzări

Pantofar Aldo
Contactați-ne pentru a afla prețul
Topul articolelor vândute