Modele de paturi cu spătar moale și mecanism de ridicare: 5 aspecte în favoarea mobilierului funcțional

06/29/2020

Putem discuta ore în șir despre ce tip de pat este mai bun: pe picioare sau fără picioare, paturi înalte pentru dormitor sau joase. Însă nu vom găsi un singur răspuns corect la această întrebare, deoarece fiecare alege soluția optimă în funcție de necesitățile pe care le are.

Mobila modernă trebuie să fie funcțională – e dificil să nu fii de acord cu această afirmație. Astăzi, vom analiza 5 aspecte vizând paturi cu mecanism de transformare și sertare de depozitare.

All inclusive

Achiziționând un pat transformer (Chișinău) de la Tandem, obțineți un cadru și o bază metalică robustă cu lamele de înaltă calitate. Construcția patului prevede o saltea, care rezistă la o sarcină specificată. Paturile fără mecanism deseori se vând fără o bază, pe care trebuie să o comandați separat.

Stocarea compactă a lucrurilor

Mecanismul de ridicare vă permite să accesați un compartiment de depozitare mare și spațios în doar câteva clipe. În el veți putea depozita concomitent perne, pături, covoare și lenjerie de pat – toate acestea necesită, ca regulă un spațiu considerabil în garderobă. Adăugați aici posibilitatea de a stoca cutii cu pantofi, haine de sezon, jucării pentru copii – și veți obține un dulap complet, sub saltea.

Un pat Tandem dublu cu mecanism de ridicare poate înlocui o comodă și poate elibera spațiu pe rafturi pentru lucrurile care într-adevăr trebuiesc păstrate aici. Veți scăpa de mobilierul nenecesar și veți evita aglomerația în dormitorul Dvs.

Curățenia rapidă

În cazul în care alegeți să cumpărați un pat cu mecanism de ridicare, aceasta nu va afecta calitatea curățeniei. Puteți alege un model cu picioare standard sau înalte. Menținerea curățeniei sub pat va fi simplă, dacă faceți o curățare umedă sau cu un aspirator.

De regulă, construcția un pat cu sertare acoperă podeaua complet. Dedesubt e posibil să se acumuleze praful, îndeosebi dacă podeaua din dormitor nu este uniformă. Este puțin mai dificil să faci curățenie sub paturi de acest model.

Economisiți spațiul în dormitor

Nu toate dormitoarele moderne au dimensiuni mari, deci un mobilier funcțional este exact ceea de ce aveți nevoie. Patul cu mecanism de ridicare și un spătar moale e neobișnuit de confortabil și este comparabil cu un dulap cupe în ce privește economia spațiului. Fie că doriți să mobilați o cameră îngustă sau o încăpere cu design personalizat – în magazinul nostru online veți putea alege un model potrivit pentru oricare necesitate.

Dacă doriți să luați un model din paturile cu sertare, veți avea nevoie de mai mult spațiu liber în dormitor pentru a utiliza sertarele pe deplin.

Confortul pe care îl meritați

Unul dintre motivele pentru care ar trebui să cumpărați un pat cu un spătar moale și un mecanism de ridicare este confortul extraordinar pe care îl oferă baza ortopedică cu lamele confecționate din lemn de mesteacăn. Nu orice producător confecționează paturi din materiale naturale și poate oferi o garanție de până la 18 luni pentru ele.

Însă fabrică de mobilă Tandem – poate! În catalogul nostru puteți alege paturi cu mecanism de transformare, selectând individual culoarea tapițeriei și modelul picioarelor la preferința Dvs.