Modele de dulapuri cupe: analiză detaliată

07/15/2020

Este greu să ne imaginăm un sistem de depozitare mai funcțional decât un dulap cupe pentru antreu. Datorită ușilor glisante, el economisește spațiu și poate fi instalat chiar și în camere mici și coridoare înguste.

Modelele de dulapuri cupe diferă nu numai prin design și dimensiuni. Astăzi vom vorbi despre modelele și parametrii posibili ai acestui tip de mobilier.

Dimensiuni și formă

Din punct de vedere al caracteristicilor de proiectare, dulapurile cu sistem glisant sunt:

  • Încorporate. Aceste modele nu au un cadru, iar fixarea elementelor interne se face direct pe perete și podea.
  • Cabinet. Au forma și cadrul obișnuite ale dulapului, pot fi mutate cu locul, atunci când este necesar.

De asemenea, există diferite tipuri de dulapuri în funcție de formă:

  • Drepte. De obicei, au forma unui dreptunghi, conținut standardizat, iar numărul de uși depinde de lungimea dulapului.
  • Colţ. Datorită formei unghiulare, dulapul pe colț are o capacitate mai mare, dar în același timp nu ocupă mai mult spațiu decât un dulap drept. Ținând cont, că dimensiunea colțurilor diferă în camere diferite, complexitatea formei influențează asupra prețului.
  • Radial. Au o fațadă curbată (semicirculară, ovală) și sunt făcute la comandă. Având în vedere complexitatea producției și costul ridicat, astfel de modele aparțin de clasa premium.

Înălțimea dulapului cupe poate fi diferită: de la 215 cm până la 250 cm. Adâncimea standard este de 60 cm. Lungimea variază de la 90 cm până la 250 cm.

Tipuri de fațade de dulapuri cupe

Pe lângă funcția directă, ușile dulapului au și un scop decorativ și sunt capabile să sublinieze stilul și completitudinea designului. În acest scop, fabrica de mobilă Tandem folosește următoarele materiale:

  • Plăci ecologice de PAL. Materialul se caracterizează prin rezistență ridicată și rezistență la temperaturi extreme. Pe astfel de plăci, puteți aplica un model de fresă și să îl utilizați ca fațadă – aceasta este opțiunea cea mai ieftină.
  • Plăci de PAL (CLEAF, Italy). O nouă generație de materiale moderne, ecologice pentru decorarea fațadelor. Rezistență excelentă la deteriorarea mecanică și aspect frumos.
  • Plăci de MDF (AGT, Turcia). Panourile lucioase și mate, cu un design unic, transformă orice dulap cupe într-o adevărată operă de artă. Culori și texturi exclusive, gamă de culori neobișnuită, rezistență excelentă la uzură și rezistență la umiditate.
  • Oglinda. O opțiune practică și eficientă, care poate să extindă vizual spațiul din cameră. Ușile pot fi oglindite complet sau doar parțial pentru a realiza ideea originală de design.

Tipuri de sisteme cu uși glisante pentru dulapuri cupe

Sistemul de suspensie este instalat în partea superioară a deschiderii dulapului, ușile glisante pe ghidajele „atârnă” pe șine. Aceasta oferă o mișcare mai liniștită care încetinește lent în punctul de închidere a ușii.

Sistemul de suport are un design similar, dar profilul inferior acționează ca element de suport. Aceasta este o opțiune mai ieftină, care este doar cu puțin inferioară sistemului de suspensie în ce privește zgomotul și durabilitatea.

Tipurile de ghidaje pentru dulapuri sunt deschise și închise. Ele diferă, de asemenea, ca mod de cuplare a dulapului cu șinele.

Conținutul intern al dulapului cupe

Conținutul intern al cabinetului stabilește dacă comoditatea utilizării lui. Setul standard de conținut include: rafturi fixe și extensibile, sertare, tije, umerașe, pantograf. Modelele pentru hol pot fi echipate cu un suport pentru încălțăminte.

Dacă v-a plăcut un anumit model de dulap cupe, dar nu și structura lui interioară, atunci îl puteți cumpăra la comandă cu o structură interioară individualizată. Ce ar însemna aceasta? Fabrica Tandem oferă modele cu module diverse. La comandă, puteți specifica pe ce parte doriți să fie rafturile și pe care - bara, numărul de sertare pe care le doriți, etc.

Datorită umplerii modulare, obțineți un sistem de depozitare 100% funcțional și confortabil, care va satisface pe deplin necesitățile Dvs.

Comentarii

Ce preturi au dulapurile cu uși glisante 270cm latime

Prețul dulap cupe Sonoma stejar
Dimensiuni 250×60×160
1 oglinda+1PAL
Interior standard fără pantofar
Grosime fasade 36 mm..Prețul
Grosime fasade 18 mm....Prețul
Mulțumesc


Scrie un comentariu