Colțar Relax New

Descriere

Colțarul Relax New este un model foarte des întâlnit atât în proiectele designerilor din țară, cât și de peste hotare. Modelul modern și confortabil poate fi executat la comandă atât în format extensibil, cât și neextensibil. Avantajul de bază: este compus din moduli care pot fi asortați după preferințele clientului, astfel cumpărătorul își asamblează un model de canapea axat pe propriile necesități!

Datorită mecanismului Eurocarte, colțarul se transformă ușor într-un pat de dormit ce poate fi folosit pentru somnul de zi cu zi.
Stofa poate fi aleasă dintr-o varietate largă de culori și calitate, importată din Polonia și Turcia de la cei mai renumiți furnizori cu care colaborăm o perioadă îndelungată de timp și care ne-au demonstrat calitatea înaltă a textilelor. 

Din această varietate puteți alege stofă rezistentă la zgârieturi și, care absoarbe lichidul foarte lent, ceea ce permite să înlăturați rapid cu o lavetă orice s-ar vărsa pe canapea. Stofa se curăță ușor, ceea ce asigură utilizarea îndelungată a mobilei.
Baza de dormit fabricată din arcuri trainice individuale Poket, iar poliuretanul cu densitatea și elasticitatea sa înaltă oferă confort și durabilitate.

Colțarul Relax New este dotat cu o lădiță de depozitare fabricată din Pal melaminat cu grosimea de 18 mm. Datorită acestei lădițe, câștigați spațiu suplimentar în care puteți păstra tot ce doriți.
Carcasa canapelei este executată din metal și elemente de pin natural.

Cu «Tandem» este super ușor să personalizați mobilierul, pentru că dispune de o varietate largă de culori și texturi, care corespund preferințelor și nuanțelor din locuința Dvs.
Știm că fiecare client își dorește un produs calitativ și, fiind încrezuți în produsele pe care le fabricăm, la mobila moale oferim o garanție de 2 ani – perioada în care veți beneficia de suport permanent din partea departamentului de Garanții.

Dacă doriți un model deosebit și super confortabil, modelul Relax New este varianta potrivită!


Mai mult
1076
de la  38 170 MDL
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiuni170*290*66 cm
Spațiu de dormit155*205 cm
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Spațiu de depozitareDa
MaterialPAL/Lemn/Poliuretan/Bloc de arcuri
Blocul de arcuri Independent Pocket
ExtensibilDa
Mecanism de transformareTic-Tac
Garanție24 luni + 12 luni post-garanție

test