Colțar City

Descriere

City este un colțar în stil modern cu perne mari și moi. Lateralele sunt dotate cu perne impresionante, delicate și relaxante. Perfect se încadrează în livingurile spațioase.

Datorită mecanismului Eurocarte, colțarul ușor se transformă într-un pat de dormit, ce poate fi folosit pentru somnul de zi cu zi.

Stofa din microfibră este rezistentă la zgârieturi și absoarbe lichidul foarte lent, ceea ce permite să înlăturați rapid cu o lavetă orice s-ar vărsa pe mobilier. Stofa se curăță ușor, ceea ce asigură utilizarea îndelungată a mobilei.

Baza de dormit este fabricată din arcuri individuale Poket și poliuretan / spumă de memorie.
Pernele sunt umplute cu spumă poliuretanică și căptușeală, ceea ce permite menținerea formei acestora pentru foarte mult timp. Husele pernelor sunt detașabile, ușor de întreținut.

Colțarul City este dotat cu 2 lădițe de depozitare fabricate din PAL melaminat cu grosimea de 18 mm (produs ecologic). Datorită acestei lădițe câștigați spațiu suplimentar în care puteți păstra tot ce doriți.
Carcasa canapelei este executată din metal și elemente de pin natural.

Picioarele pot fi realizate din inox sau, la solicitare, se pot executa din lemn natural cu forma și culoarea dorită de către client.
Cu «Tandem» este super ușor să personalizați mobilierul, pentru că dispune de o varietate largă de culori și texturi, care corespund preferințelor și nuanțelor din locuința Dvs.

Știm că fiecare client își dorește un produs calitativ și, fiind încrezuți în produsele pe care le fabricăm, la mobila moale oferim o garanție de 2 ani – perioada în care veți beneficia de suport permanent din partea departamentului de Garanții.

Dacă aveți un living spațios în stil modern, colțarul City este perfect pentru Dvs.!


Mai mult
357
de la  42 480 MDL
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiuni316*194*96 cm
Spațiu de dormit245*160 cm
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Spațiu de depozitareDa
MaterialPAL/Lemn/Poliuretan/Bloc de arcuri
Blocul de arcuri Independent Pocket
ExtensibilDa
Mecanism de transformareTic-Tac
Garanție24 luni + 12 luni post-garanție

test