Colțar Hilton

Descriere

Hilton e o canapea de colț extensibilă potrivită pentru sufragerie. Realizată în stil italian, fără perne, completează în mod reușit orice interior modern. Tetierele reglabile vă permit să luați cea mai comodă poziție atât în timpul când vă odihniți după serviciu, cât și în timpul somnului. Modelul are un compartiment pentru depozitarea lucrurilor. Datorită acestei lădițe câștigați spațiu suplimentar în care puteți păstra tot ce doriti. Carcasa colțarului este executată din metal și elemente de pin natural.

Picioarele din lemn natural pot fi interpretate în diferite culori. Datorită mecanismului delfin (Turcia), colțarul se transformă ușor într-un pat de dormit ce poate fi folosit pentru somnul de zi cu zi.
Baza de dormit este fabricată din arcuri trainice Bonel, iar poliuretanul cu densitatea și elasticitatea sa înaltă oferă confort și durabilitate. Din varietatea de stofe puteți alege una rezistentă la zgârieturi și, care absoarbe lichidul foarte lent, ceea ce permite să înlăturați rapid cu o lavetă orice s-ar vărsa pe canapea. Stofa se curăță ușor, ceea ce asigură utilizarea îndelungată a mobilei.

Știm că fiecare client își dorește un produs calitativ și, fiind încrezuți în produsele pe care le fabricăm, la mobila moale oferim o garanție de 2 ani – perioada în care veți beneficia de suport permanent din partea departamentului de Garanții. 

Orice vizitator al nostru poate veni în secția de producere pentru a asista la procesul de fabricare a mobilei. Noi dispunem de cel mai performant utilaj de croire cu laser marca „Jindex”, importat din Turcia. Aparatul croiește stofa fără nici o eroare. Datorită acestui utilaj cusăturile mobilei noastre sunt perfecte.


Mai mult
De la  29 679 MDL
în stoc
+
Solicită apel
Pune o întrebare

Caracteristici


Materiale și culori vezi catalogul
Dimensiuni 308*180*92 cm
Spațiu de dormit 240*140cm
Dimensiuni vezi toate dimensiunile
Spațiu de depozitareDa
MaterialPAL/Lemn/Poliuretan/Bloc de arcuri
Blocul de arcuri Bonnel
Extensibil Da
Mecanism de transformare Delfin
Garanție 24 luni + 12 luni post-garanție

Top vânzări

Colțar Relax New
De la  22 172 MDL

Top vânzări

Colțar Shelton
De la  17 287 MDL

Top vânzări

Colțar Matteo
De la  16 692 MDL

Top vânzări

Colțar City
De la  36 269 MDL

Top vânzări

Colțar Porto
De la  21 807 MDL

Top vânzări

Colțar Enji
De la  21 804 MDL

Top vânzări

Colțar Sara
De la  31 807 MDL

Top vânzări

Colțar Da Vinci
De la  14 718 MDL

Top vânzări

Colțar City New
De la  34 284 MDL

Top vânzări

Colțar Martin
De la  30 304 MDL

Top vânzări

Colțar Sara New
De la  31 808 MDL

Top vânzări

Colțar Amadeus
De la  19 680 MDL

Top vânzări

Colțar Roma
De la  31 627 MDL
test
test