Colțar Martin

Descriere

Este o canapea de colț în stil clasic, cotierele sunt frumos rotunjite și tapițate cu bumbi acoperiți cu stofă. Pernele mari sunt moi și se prind de canapea cu ajutorul fermoarului din spate. Perfect se încadrează într-un interior clasic.

Datorită mecanismului retractabil delfin (Turcia), colțarul se transformă ușor într-un pat de dormit ce poate fi folosit pentru somnul de zi cu zi.
Textilele sunt importate din Polonia și Turcia de la cei mai renumiți furnizori cu care colaborăm o perioada îndelungată, și care ne-au demonstrat calitatea înaltă a stofei propuse. Din această varietate puteți alege stofă rezistentă la zgârieturi și, care absoarbe lichidul foarte lent, ceea ce permite să înlăturați rapid cu o lavetă orice s-ar vărsa pe canapea. Stofa se curăță ușor, ceea ce asigură utilizarea îndelungată a mobilei.

Baza de dormit este fabricată din arcuri trainice Bonel, iar poliuretanul cu densitatea și elasticitatea sa înaltă oferă confort și durabilitate.
Lădița spațioasă este fabricată din PAL melaminat de calitate înaltă cu grosimea de 18 mm, clasa E1 (CMA - concentrația maximă admisă a substanțelor nocive), adică rata minimă de elimenare a formaldehidei 0,65%. Toate detaliile sunt prelucrate cu acuratețe. Datorită acestei lădițe câștigați spațiu suplimentar în care puteți păstra tot ce doriți.

Carcasa canapelei este executată din metal și elemente de pin natural.
Cu «Tandem» este super ușor să personalizați mobilierul, pentru că dispune de o varietate largă de culori și texturi, care corespund preferințelor și nuanțelor din locuința Dvs. Garanție 2 ani!

Orice vizitator al nostru poate veni în secția de producere pentru a asista la procesul de fabricare a mobilei. Noi dispunem de cel mai performant utilaj de croire cu laser marca „Jindex”, importat din Turcia. Aparatul croiește stofa fără nici o eroare. Datorită acestui utilaj cusăturile mobilei noastre sunt perfecte.

Colțarul Martin este combinația perfectă dintre confort și eleganță!


Mai mult
De la  30 304 MDL
în stoc
+
Solicită apel
Pune o întrebare

Caracteristici


Materiale și culori vezi catalogul
Dimensiuni 285*222*96 cm
Spațiu de dormit 140*190 cm
Dimensiuni vezi toate dimensiunile
Spațiu de depozitareDa
MaterialPAL/Lemn/Poliuretan/
Blocul de arcuri Nu
Extensibil Da
Mecanism de transformare Delfin
Garanție 24 luni + 12 luni post-garanție

Top vânzări

Colțar Relax New
De la  22 172 MDL

Top vânzări

Colțar Shelton
De la  17 287 MDL

Top vânzări

Colțar Matteo
De la  16 692 MDL

Top vânzări

Colțar City
De la  36 269 MDL

Top vânzări

Colțar Hilton
De la  29 679 MDL

Top vânzări

Colțar Porto
De la  21 807 MDL

Top vânzări

Colțar Enji
De la  21 804 MDL

Top vânzări

Colțar Sara
De la  31 807 MDL

Top vânzări

Colțar Da Vinci
De la  14 718 MDL

Top vânzări

Colțar City New
De la  34 284 MDL

Top vânzări

Colțar Sara New
De la  31 808 MDL

Top vânzări

Colțar Amadeus
De la  19 680 MDL

Top vânzări

Colțar Roma
De la  31 627 MDL
test
test