Canapea Avenue

Descriere

Avenue este o canapea modulară ce permite să dați frâu liber creativității și s-o personalizați exact după propriile preferințe (dimensiuni, culoare, stofă).

Textilele sunt importate din Polonia și Turcia de la cei mai renumiți furnizori cu care colaborăm o perioadă îndelungată, și care ne-au demonstrat calitatea înaltă a stofei propuse. Stofa din microfibră este rezistentă la zgârieturi și absoarbe lichidul foarte lent, ceea permite să înlăturați rapid cu o lavetă orice s-ar vărsa pe mobilier. În proiectarea huselor sunt utilizate cele mai performante utilaje.

Stofa este tăiată cu laser la aparatul Jintex (Turcia) care divizează detaliile cu o precizie maximă. Cadrul canapelei este construit din lemn natural întărit cu PAL de 18 mm. Pentru a spori confortul în timpul somnului, baza canapelei este acoperită cu un strat de spumă poliuretanică cu densitatea înaltă cu efect ortopedic. 

Pentru a-și menține cât mai mult timp forma inițială, pernele sunt umplute cu spumă poliuretanică mărunțită învelită într-o husă de căptușeală. Știm că fiecare client își dorește un produs calitativ și, fiind încrezută în produsele pe care le fabrică, «Tandem» oferă garanție pe termen de 2 ani la mobilă moale. 

Alegeți Avenue pentru a vă urma visele și a vă simți mereu confortabil acasă.


Mai mult
1071
de la  26 240 MDL
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiuni250*115*66 cm
Spațiu de dormit90*185 cm
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Spațiu de depozitareNu
MaterialPAL/Lemn/Poliuretan
Blocul de arcuri Nu
ExtensibilNu
Mecanism de transformareNu
Garanție24 luni + 12 luni post-garanție

test