Comode

Cumpărarea unei comode pentru dormitor, noptiere de pat în Moldova

Comodele și noptierele sunt o soluție frumoasă și convenabilă pentru depozitarea lucrurilor și a obiectelor mici, care trebuie mereu să fie la îndemână. Magazinul online Tandem.md oferă o gamă largă de mobilier pentru dormitor, inclusiv noptiere exclusive moi. Noi dispunem de linia propria de producere și avem peste 18 ani de experiență în fabricarea de mobilier pentru locuință, care corespunde standardelor europene.

Noptiere și comode: particularitățile modelelor

Toate modelele prezentate în catalog sunt fabricate din materiale ecologice și sigure (plăci de PAL și MDF de la Egger și CLEAF). O gamă largă de accesorii (mânere și picioare) vă permite să alegeți modelul care va corespunde cel mai bine pentru design-ul locuinței Dvs.

De asemenea, puteți cumpăra în Chișinău un comod sau o noptieră fără mânere: iar la comandă individuală vom instala sistemul de deschidere Push-to-Open, care asigură o fațadă ideală, netedă și uniformă.

Opțiuni de finisaj a fațadei:

  • Fără tapițerie. Puteți alege un comod finisat sau alege o altă culoare și să comandați aplicarea unui model artistic cu freza pe fațadă.
  • Cu căptușeală. Noptiera sau comodul sunt decorate cu un strat subțire de cauciuc spumant și țesătură specială. Pe deasupra poate fi instalată sticla pentru a păstra un timp mai îndelungat aspectul prezentabil al produsului. Achiziționarea unui comod în Moldova, cu tapițerie moale, este posibilă doar în magazinul online Tandem.md sau în showroom-urile fabricii de mobilă.

Exclusiv de la Tandem.md! Noptiere mici cu un modul de încărcare wireless pentru smartphone-uri.

Doar fabrica de mobilă Tandem oferă această tehnologie inovatoare în Moldova. Nu mai aveți nevoie de cabluri și încărcătoare lângă pat! Savurați un mobilier frumos, practic și inteligent. Garanția este 3 ani.