​ Descoperă noul Showroom Tandem din Iași

Din 14 mai, ieșenii pot intra în universul mobilierului Tandem pentru că am deschis primul showroom din zona Moldovei, în România.

Vino să îți alegi mobilierul la care ai visat și personalizează-l după nevoile casei tale. Colecția Tandem este disponibilă în diferite mărimi, materiale și finisaje pentru a se potrivi perfect căminului tău. Specialiștii noștri din showroom te vor ajuta să găsești opțiunile potrivite pentru tine.

Bucură-te și de reducerile de deschidere de până la 25% în perioada 14.05 – 30.06.2021:

- La primul produs se acordă 10%

- La al 2 lea produs se acordă 15%

- La al 3 lea produs se acordă 25%

*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, pentru produsele selectate, și nu se poate cumula cu alte promoții. Detalii în regulamentul disponibil în magazin.

Pe lângă colecția de mobilier premium, poți beneficia de transport și montaj, dar și de plata cu cardul în rate. Piesele de mobilier achiziționate au o garanție extinsă de trei ani, iar pentru saltele, de 10 ani.

Magazinul din Iași este cel de-al șaptelea deschis de Tandem în România, pe lângă cele din București, Braașov și Cluj-Napoca. Urmărește-ne în continuare pentru noi suprize care ne aduc mai aproape de tine.

 

Adresa: Bulevardul Socola 27A, Iași

Program:

luni-vineri, 10:00 – 19:00

sâmbătă, 10:00 – 17:00

duminică, 10:00 – 15:00