Dulapuri

Cumpărați dulapuri cupe în Chișinău

Depozitarea compactă a lucrurilor necesită de un mobilier funcțional. Dulapul cupe poate fi o soluție optimă pentru soluționarea acestei problemei. Datorită sistemului de uși dulapul cupe este comod și funcțional chiar și în încăperile mici sau coridoare înguste. Puteți cumpăra un dulap la comandă în Chișinău în magazinul online Tandem la un preț accesibil. Deținem linia proprie de producere, materiale ecologice și 18 ani de experiență în fabricarea de mobilier casnic.

Caracteristici și particularitățile dulapurilor cupe de la Tandem

Fabrica noastră de mobilă oferă dulapuri cu uși glisante finisate în Moldova, precum și dulapuri la comandă. Dulapurile pot avea înălțimea de 215 cm, 220 cm, 230 cm, 240 cm, 250 cm. Pentru fabricarea fațadei folosim plăci din PAL și MDF de grosimea 18 mm. Grosimea cadrului pentru anumite modele ajunge la 36 mm, datorită utilizării panourilor false. Adâncimea standard a dulapului este de 60 cm.

Spațiul interior din dulapurile cupe include:

 • polițe;
 • sertare;
 • bară (de agățat).

Aspectul, numărul și dimensiunea modulelor interne pot fi selectate conform preferințelor proprii.

Materiale folosite pentru fabricarea cadrului și fațadei

 • Panouri ecologice PAL de la Egger. Panourile date sunt produse prin utilizarea unui clei ecologic fără clor, aceasta permițând că mobila să fie instalată inclusiv și în camera pentru copii. Materialul este mai robust, mai durabil și mai rezistent la schimbările de temperatură decât produsele analoage. Dulapul cupe din PAL este ieftin și, în plus, pe acest tip de panouri poate fi frezat un decor, iar panoul poate fi utilizat ca fațadă.
 • Plăci MDF CLEAF (Italia) pentru fațade. Acest material reprezintă o nouă generație de materiale ecologice moderne de structură și de finisare. Placa are o suprafață bine pronunțată, imitând reușit fie lemnul natural, țesătura, lemnul prelucrat manual, etc. Materialul are o rezistență excelentă la deteriorarea mecanică - un avantaj considerabil în favoarea plăcilor MDF CLEAF.
 • AGT (Turcia) - plăci lucioase și opace pentru fațade. Aceste panouri de fațadă cu un aspect unic pot transforma orice dulap într-o adevărată operă de artă. Culori și texturi exclusive, o paletă de culori neobișnuite de la unul dintre cei mai de renumiți producători de panouri de MDF mondiali. Dulapul din MDF are o rezistență excelentă la uzură, umiditate și este ecologic pur.

Tipuri de sisteme glisante în dulapurile cupe

 • Suspendat - mecanismul se instalează în partea superioară de deschidere a dulapului, iar ușile glisante sunt „suspendate” pe role pe ghidajele mecanismului (șine). Ghidul inferior acționează ca un lacăt. Sistemul de alunecare pentru dulapuri glisante are următoarele avantaje: o mișcare mai lentă și mai silențioasă, care încetinește vizibil în punctul extrem de închidere a ușii, fixarea perfectă pe peretele cadrului, absența decalajului și durabilitatea.
 • Suport - designul său este similar mecanismului suspendat, însă drept element de susținere servește profilul inferior. Șina superioară previne căderea clapelor din ghidajul inferior. Aceasta este o opțiune clasică bugetară, care e doar cu puțin inferioară sistemului de suspensie în ce privește zgomotul și durabilitatea. Cu toate acestea, calitatea excelentă a mecanismului garantează un termen de cel puțin 3 ani de funcționare stabilă a sistemului de alunecare.

Profiluri pentru ușile pentru dulapuri cupe pe care le oferim sunt de tip deschis și închis. Puteți alege una din cele 5 culori disponibile. Pe profil se fixează un amortizor în formă de perie, ceea ce reduce pătrunderea prafului în dulap și minimizează zgomotul la închidere.

Recomandări de selectare a unui dulap la preț accesibil

 • Verificați individual mersul silențios al ușilor. Dacă cumpărați un dulap cupe în dormitor sau în apartamentul de studio, reducerea zgomotului este un factor important.
 • Țineți cont de calitatea materialelor. Optați pentru carcase și fațade ecologice ale dulapului cupe. Mai târziu, după asamblare, în apartamentul nu va avea un miros neplăcut (spre deosebire de mobilierul ieftin din PAL de calitate inferioară).
 • Țineți cont de practicitatea fațadei. Panourile de PAL și MDF de la producători cunoscuți sunt ușor de curățat și suportă bine curățare umedă.