Fotolii

Cumpărați un fotoliu moale la un preț avantajos în Chișinău

Fabrica de mobilă Tandem oferă o gamă largă de fotolii pliante și fixe la Chișinău, realizate în diverse stiluri de design și culoare. În magazinul online sunt disponibile modele clasice, precum și fotolii high-tech și în stil modern – aici sigur veți găsi mobilierul tapițat care va completa în mod avantajos interiorul oricărei camere.

Tipuri de fotolii extensibile și lista cu prețuri în magazinul online Tandem.md

În catalog puteți alege și cumpăra un fotoliu extensibil la preț ieftin – o alternativă accesibilă și practică unei canapele sau pat standard. Acest mobilier funcțional ocupă același spațiu ca și un fotoliu obișnuit, însă, totodată oferă un loc de dormit suplimentar.

Pe site, la fel puteți achiziționa un fotoliu pentru copii la preț bugetar de dimensiuni necesare. Este posibilă producerea modelelor cu diferite mecanisme de transformare, cu sau fără cotiere.

Un fotoliu clasic fix poate fi cumpărat ca element de mobilier independent sau în set cu o canapea. Un astfel de set va rezolva ușor problema mobilării camerei și vă va permite să vă relaxați confortabil într-o companie numeroasă. Fotoliile tapițate de la Tandem au un design original, o gamă largă de țesături și o manoperă impecabilă.

Cum să alegeți un fotoliu extensibil la un preț bun?

Aici sunt câteva recomandări simple, care vor ajuta să alegeți un model pe ce îl veți folosi cu plăcere mulți timp. Vă recomandăm să atrageți atenție la:

  • Scaun. Pentru o odihnă cât mai confortabilă, scaunul trebuie să fie elastic și puțin înclinat în spate. Adâncimea optimă este de 50-70 cm;
  • Mecanismul transformator. În cazul în care fotoliul va fi într-un un apartament mai mic în care nu există suficient spațiu pentru un pat de dormit, alegeți un fotoliu extensibil la un preț rezonabil. Datorită mecanismului de transformare, fotoliul se transformă cu ușurință într-un pat extensibil pentru o persoană;
  • Tapițerie. Doar țesătura de înaltă calitate poate oferi mobilierului un aspect care va rămâne atractiv în timp. Țesăturile rezistente la uzură și practice sunt: jacquard, tapițerie, velur, etc.

Unde puteți cumpăra un fotoliu moale la un preț potrivit în Moldova?

Fabrica de mobilă Tandem are peste 18 ani de experiență în fabricarea mobilierului tapițat, o linie proprie de producere și furnizori de materiale și accesorii testate în timp. Clienții noștri ne aleg nu doar pentru calitate, ci și pentru condițiile avantajoase de cooperare:

  • Garanția – 18 luni
  • Preț de la producător
  • Materiale ecologice pure
  • Posibilitatea de a cumpăra în credit la 0%
  • Livrarea gratuită în raza municipiului Chișinău.

De asemenea, puteți alege și cumpăra un fotoliu extensibil la preț accesibil (Chișinău) vizitând showroom-ul fabricii de mobilă Tandem situat pe adresa: str. Petricani, 15/1.

Top vânzări

Fotoliu Regan
De la  6 632 MDL

Top vânzări

Fotoliu Ford Velvet
De la  6 632 MDL

Top vânzări

Fotoliu Indi
De la  7 470 MDL

Top vânzări

Fotoliu Capri
Contactați-ne pentru a afla prețul

Top vânzări

Fotoliu Amadeus
De la  8 275 MDL

Top vânzări

Fotoliu Lenox II
De la  8 106 MDL

Top vânzări

Fotoliu Lady
De la  6 737 MDL

Top vânzări

Fotoliu Mone
De la  12 670 MDL

Top vânzări

Fotoliu Baron
De la  6 621 MDL

Top vânzări

Fotoliu Malta
De la  8 260 MDL

Top vânzări

Fotoliu Orient
De la  10 036 MDL

Top vânzări

Fotoliu Adams Velvet
De la  6 948 MDL
Vizualiați încă 3 produse
Topul articolelor vândute