Set Sidney

Patul Sidney este tapițat din stofă de calitate inaltă din microfibră. Gama lărgă de culori și textură. Peretele patului si lateralele moi ce va oferi o protecție la lovituri. Se poate de confecționat cu mecanism de ridicare unde primiți un depozitar rezistent la greutăți. Carcasa este metalica cu lamele ortopedice. Gama largă de picioare.

Masa de birou, comodă confectionate din PAL ecologic ce nu lasa miros toxic in cameră. Pal melaminat la 18 mm cu ABS din plastic rezistent la zgîrîeturi. Gamă largă de culori și textură a fasadelor cît și carcasei. Ușile se pote face cu amortizare si mecanisme silențioase ceia ce permite ca copilul dvs să aiba un somn liniștit. Este modular si se face la diferite marimi si forme.

Dulap cupe confectionate din PAL ecologic ce nu lasa miros toxic in cameră. Pal melaminat la 18 mm cu ABS din plastic rezistent la zgîrîeturi. Gamă largă de culori și textură a fasadelor cît și carcasei. Gamă largă de uși. Ușile se fac cu amortizare si mecanisme silențioase ceia ce permite ca copilul dvs să aiba un somn liniștit. Se face la diferite lungimi.

Свяжитесь с нами насчёт цены
В наличии
Задать вопрос
Цветовая гамма

Изготавливаем мебель в любом цвете.

Гарантия
Доставка по Молдове
Доставка по Румынии
Возможно, вас это заинтересует
  • Хиты продаж
  • Самые популярные
  • Недавно просмотренные