Mobilă de birou

Mobilă de birou în Chișinău

Vă interesează un mobilier de birou modern? Fabrică de mobilă de top din Moldova Tandem vă oferă să alegeți și să cumpărați mobilă de birou la prețuri accesibile: mese de birou, fotolii, dulapuri pentru birou, sertare de birou, polițe, rafturi etc. Avem propria noastră producție și 18 ani de experiență în fabricarea de mobilă conform standardelor europene.

Mobilă de birou în Moldova la comandă: gama disponibilă

Mobilierul de birou este menit preponderent pentru a asigura condiții de lucru confortabile și pentru a spori productivitatea de lucru. Fabrica de mobilă Tandem creează mobilier de birou confortabil în Chișinău, care contribuie la deschiderea potențialul creativ al angajaților, are ergonomie maximă și se realizează ținând cont de noile tendințe în designul interior.

Tipuri de mobilier de birou:

  • Mobilier operațional - modele clasice de scaune de birou, mese pentru birou, dulapuri de birou, care ajută la maximizarea utilizării spațiului într-o echipă mare.
  • Scaun de birou - cel mai frecvent obiect de mobilierul de birou pentru angajați. Cel mai intrebate sunt modelele pe roți, deoarece acestea sunt și mai funcționale.
  • Scaun de birou al directorului - se diferențiază de modelele clasice de birou printr-un finisaj mai scump, frumos și un mecanism sofisticat de ajustare a poziției pentru un confort maxim.
  • Biroul directorului - o clasă specială de mobilă de birou, care este reprezentată ca regulă sub formă de seturi finisate ce oferă o soluție completă pentru amenajarea biroului managerului în diferite categorii de preț.
  • Mobilier tapițat pentru birou - conceput pentru a face șederea în spațiul de birou cât mai confortabilă pentru angajați, parteneri și clienți. Anticamerele și saloanele sunt echipate cu mobilier tapițat.

Recomandări pentru alegerea unui set de mobilier de birou

Înainte de a cumpăra mobilă de birou, ar fi bine să aveți răspunsuri la următoarele întrebări:

  • Ce spațiu are oficiul?
  • Pentru cine este destinat mobilierul?

Pentru angajații oficiului sunt importante convenabilitatea și ergonomia, astfel încât nimic să nu sustragă de la muncă. Pentru manageri - confortul și aspectul prezentabil al mobilierului pentru a produce o impresie corectă la parteneri.

Atunci când amenajați o zonă de recreere, acordați atenție meselor de cafea, rafturilor pentru cărți, la o canapea foarte moale sau un beanbag. Mobilă de oficiu (Chișinău) din panouri ecologice din PAL și MDF poate fi achiziționată din magazinul online Tandem.md cu o garanție de 3 ani. Pentru mai multe informații, contactați managerii noștri.