Living Soul

Descriere

Livingul Soul este alegerea ideală pentru persoanele care sunt în căutarea unui mobilier care îmbină eleganța și simplitatea, cu funcționalitatea zilelor noastre. Acesta este inspirat din stilul minimalist și va deveni piesa de rezistență a casei tale.

Livingul este format din 3 piese lucrate cu grijă. Prima piesă este un dulap încăpător, suspendat pe perete, care are două compartimentări, una deschisă, pentru obiectele decorative, și una cu ușă, pentru bunurile pe care nu dorești să le lași la vedere.

Cea de-a doua piesă este un dulap cu rafturi, care are două variante de stocare a lucrurilor, și anume o variantă cu o zonă deschisă, în care pot fi așezate bibelourile sau vazele cu flori, și o variantă cu o zonă închisă, cu ușă, pentru alte obiecte pe care îți dorești să le poți accesa rapid și simplu.

Cea de-a treia piesă este, de asemenea, suspendată de perete și poate susție cu ușurință un tablou sau chiar un televizor. Aceasta are trei dulapuri, așadar 3 zone pentru depozitarea obiectelor importante. Dimensiunile, culorile, materialele folosite și modul de compartimentare ale pieselor de mobilier pot fi personalizate, astfel încăt să transformi livingul într-un spațiu unic și primitor.

În același timp, designul fascinant, cu linii verticale în relief, și sistemul de deschidere subtil, fără mânere, va oferi personalitate încăperii și va schimba complet atmosfera sa, în special dacă vei alege varianta modernă cu leduri.

Prețul este valabil pentru varianta standard a livingului.

1196
Contactați-ne pentru a afla prețul
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Produse similare
test