Mobilă living

Mobilă pentru living în Chișinău

Mobila modulară pentru living este un atribut indispensabil al confortului într-o locuință modernă. Funcționalitatea, design-ul elegant, spațiul larg - acestea sunt caracteristicile prioritare, care disting seturile de mobilier de perete pentru living-ul apartamentelor din Moldova, făcute de Tandem. Puteți alege unul dintre modelele gata făcute sau să cumpărați un set de mobilă pentru perete la comandă. Avem propria noastră producție, materiale ecologice și 18 ani de experiență în fabricarea de mobilier pentru locuință.

Mobilier pentru living: particularitățile setului de mobilă de perete

Clienții noștri nu reușesc să selecteze și să cumpere individual mobilă în camera de zi din lista variată de modele oferite în catalog. Designul individual, camera îngustă, lipsa de funcționalitate – toate aceste probleme sunt rezolvate cu ușurință cu ajutorul mobilierului personalizat pentru living. Experții noștri vor transforma proiectul Dvs. de vis în realitate, selectând materialele, modulele interne (structura interioară) și proiectând mobilierul în conformitate cu dorințele Dvs.

Mobilă modulară pentru living vă oferă posibilitatea de a vă crea propriul set de mobilă pentru perete fără a comanda proiectarea unui set nou în cadrul comenzii. Dacă v-a plăcut unul dintre modelele propuse în catalog, dar ați dori să îl achiziționați fără careva din elementele lui (de exemplu, fără dulap lateral sau rafturi suspendate), vom recalcula prețul acestuia și vă vom livra mobilierul pentru living în configurația pe care ați ales-o.

De ce se merită să cumpărați un set de mobilă pentru perete de la fabrica de mobilă Tandem?

  • Garanția 3 ani;
  • Modele individuale - orice tip de mobilă pentru living la comandă;
  • Materiale ecologice (plăci de PAL și MDF de la Egger și CLEAF);
  • Marginea ABS la capetele fațadei e trainică, rezistentă la eforturi mecanice, și nu permite pătrunderea umidității;
  • Asamblăm mobila pentru living pentru încăperi de orice dimensiuni datorită design-urilor modulare;
  • Confecționăm mobilă fără mânere folosind sistemul de deschidere Push-to-open;
  • Livrare și asamblare gratuită în raza municipiului Chișinău.

De asemenea, puteți cumpăra un set de mobilă de perete în Chișinău vizitând showroom-ul fabricii de mobilă Tandem situat pe adresa: str. Petricani, 15/1.