Perete Tokyo 01

Descriere

Ambientul unei locuinte depinde in mare masura de atmosfera pe care o creaza livingul, acesta fiind ''sufletul casei''. Modelul Tokyo are un stil modern , cu linii bine definite ceea ce va permite sa va manifestati individualitatea. 

Materia prima folosita in producere este ecologica, de o calitate inalta de prelucrare la aparataje de performanta, si corespunde standardelor Europene . Rezistenta la zgirieturi si durabilitatea inalta a materialelor va ofera siguranta si practicitate in timpul utilizarii. 

Acest model de living are un sistem modular, de diferite dimensuni si forme сu o gama variata de culori care va ajuta sa va realizati cele mai indraznete si ambitioase idei si se va incadra perfect in interierul dumneavoastra.

Fabrica de mobila TANDEM va pune la dispozitie posibilitatea sa alegeti minerele, mecanismele dotate cu amortizatoare care ofera un confort sporit in utilizare. 

Daca cautati un living in stil minimalist ce contine piese de mobilier din PAL melaminat ce este ecologic, clasa E1( rata minima emisa de formaldehida), AGT sau MDF cu design curat, linii drepte, forme simple si potential creativ enorm, atunci modelul Tokyo este ceea ce cautati!

Mai mult
De la  16 119 MDL
în stoc
+
Solicită apel
Pune o întrebare

Caracteristici


Dimensiuni 300*37 cm
MaterialPAL, MDF
Garanție 36 luni + 12 luni post-garanție

Top vânzări

Perete Tokyo 03
De la  21 978 MDL

Top vânzări

Perete Tokyo 04
De la  18 115 MDL

Top vânzări

Perete Elios 05
De la  18 416 MDL

Top vânzări

Perete Tokyo 07
De la  12 538 MDL

Top vânzări

Perete Tokyo 05
De la  12 802 MDL

Top vânzări

Perete City
De la  18 062 MDL

Top vânzări

Perete Tokyo 02
De la  25 136 MDL

Top vânzări

Perete Elios
De la  19 596 MDL
Test
test
test