Mobilă pentru copii

Mobilă pentru copii în Chișinău

Organizarea spațiului camerei pentru copii nu este o sarcină ușoară. Trebuie să alegeți un pat pentru copii, un dulap pentru copii, o noptieră pentru haine, o masă și un scaun pentru creativitate sau studiu etc. Magazinul nostru online oferă o gamă largă de seturi de mobilier gata pentru copii de diferite vârste, care sunt caracterizate prin funcționalitate, siguranță și o varietate de culori. De asemenea, aici puteți cumpăra mobilă la comandă pentru copii la prețuri accesibile.

Caracteristicile mobilierului pentru copii de la fabrica de mobilă Tandem

Sortimentul nostru include mobilă pentru dormitorul copiilor (băieți, fete), precum și modele universale. Puteți selecta culoarea pe care o doriți pentru fațade, țesătura canapele și alte caracteristici ale mobilierului. Modelele modulare pot fi asamblate ca un puzzle, schimbând cu locul, combinând și completându-le cu diverse elemente.

Specialiștii noștri proiectează paturi pentru copii universale „care cresc odată cu copilul”. Particularitatea unor astfel de modele e că ele sunt echipate cu părți laterale moi speciale în zona capului și a trunchiului, care împiedică loviturile accidentale și căderea din pat. Atunci când copilul va crește, acestea pot fi pur și simplu detașate, mărind spațiul și ajutându-vă să economisiți, nefiind necesar să achiziționați un pat nou.

Lungimea standard a unui pat pentru copii este de 190 cm. Lățimea poate fi diferită: 80 cm, 90 cm, 110 cm sau 120 cm. Dacă preferați un mobilier pentru copii nestandard în Moldova, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta realizarea unui proiect conform schițelor Dvs.

De ce se merită să cumpărați mobilier pentru copii din magazinul online Tandem.md?

De peste 18 ani, Fabrica Tandem produce mobilă pentru casă de înaltă calitate, care corespunde standardelor europene de calitate. Catalogul nostru conține toată gama de articole de mobilier de care aveți nevoie pentru a amenaja complet camera copiilor. Avantajele procurării pe Tandem.md:

  • Garanție 3 ani;
  • Materiale ecologice (plăci de PAL și MDF de la Egger și CLEAF);
  • Marginea ABS pentru capete - durabilă, rezistentă la eforturi mecanice, și care nu lasă să treacă umiditatea;Marginea laterală ABS - durabilă, rezistentă la eforturi mecanice, și care nu permite pătrunderea umidității;
  • Livrare gratuită prin raza municipiului Chișinău;
  • Asamblarea și instalarea gratuită;
  • Producerea proprie - preț accesibil.

De asemenea, puteți vedea și cumpăra mobilier pentru copii (Chișinău) în showroom-ul nostru pe adresa: str. Petricani, 15/1.

Top vânzări

Set Miracol
De la  10 249 MDL

Top vânzări

Pat Miracol
De la  4 504 MDL

Top vânzări

Set Da Vinci
De la  6 250 MDL

Top vânzări

Set Emma
De la  9 148 MDL

Top vânzări

Set Gloria
De la  16 775 MDL

Top vânzări

Set Miracol 3
De la  16 453 MDL

Top vânzări

Set Indi
De la  12 580 MDL

Top vânzări

Set Juliette
De la  14 964 MDL

Top vânzări

Set Solo
De la  10 249 MDL

Top vânzări

Set Mira (2etaje)
De la  11 076 MDL

Top vânzări

Set Mira
De la  9 818 MDL

Top vânzări

Pat Theodor
De la  4 159 MDL
Vizualiați încă 6 produse
Topul articolelor vândute