Paturi

Cumpărați un pat în Chișinău

Oricare dormitor începe cu un pat. Anume patul este garantul unui somn confortabil. Puteți alege și cumpăra un pat pentru dormitor în magazinul online Tandem.md. Pentru a vă accentua individualitatea, fabrica pune la dispoziția dvs. o gamă largă de modele de diverse stiluri (inclusiv modele la preț accesibil și până la cele de categoria lux), țesături și accesorii.

Particularitățile paturilor fabricii de mobilă Tandem

În catalogul magazinului online sunt prezentate paturi simple și duble, atât pentru adulți cât și pentru copii. În oferta noastră veți găsi modele clasice, apreciate înalt de mulți clienți ai fabricii Tandem, precum și modele contemporane cu un stil predominant modern, în care sunt realizate cele mai originale și neobișnuite idei de design.

Caracteristici de design

Spre deosebire de mulți alți producător, fabrica noastră folosește cadru pentru pat fabricat din metal și șipci de lemn natural. Fiecare model este dotat cu sertare interne pentru depozitarea lucrurilor, însă la preferința dvs, patul poate fi confecționat și fără sertare. Pentru realizarea acestui tip de proiect, sunt utilizate mecanisme de transformare marca Eksan, Turcia. Ele facilitează ridicarea și coborârea lejeră a părții de sus a patului.

Mecanismele de ridicare diferă în funcție de greutate:

 • pentru saltele grele (de peste 100 kg);
 • pentru saltele standard.

Deci, ați ales deja o saltea, însă nu și patul? Consultanții noștri vă vor ajuta să calculați corect sarcina pe pat pentru procurarea celor mai bune paturi cu mecanism de ridicare din Chișinău.

Pe lângă aceasta, sortimentul nostru include modele bugetare fără mecanism de transformare (spre exemplu, patul Da Vinci), fără sertare interne. Baza acestor paturi este realizată din PAL de 18 cm, ceea ce garantează o funcționare fiabilă timp de mulți ani.

Țesături

Flexibilitatea prețurilor din magazinul online Tandem.md se datorează varietății materialelor utilizate la fabricarea mobilierului. Pentru fabricarea unui pat la comandă, puteți alege o țesătură produsă de furnizorii fiabili autohtoni și străini:

 • Maserati, Cabrio (Moldova);
 • Monolith, Gusto, Orinoco, Riviera (România);
 • Pagani (Polonia);
 • Jumbo (Turcia) etc.

Vă oferim două categorii de stofe de tapițerie pentru pat:

 • 1-a categorie — moale, subțire, dar rezistentă. Se caracterizează prin prețuri accesibile și o gama variată de culori.
 • 2-a categorie — plăcută la atingere, caracterizată prin densitate sporită. Țesăturile din această categorie oferă mobilierului un aspect luxos și respectabil.

Pentru confecționarea unui pat cu spătar moale cu adevărat deosebit, vă punem la dispoziție o selecție de piciorușe din lemn, pentru înlocuirea piciorușelor metalice standard – de diferite forme, înălțimi și culori.

Recomandări pentru alegerea unui pat de dormit

 • Selectați atent designul sertarelor de lenjerie de pat. Partea de jos nu trebuie să fie subțire, altfel s-ar putea să nu reziste la încărcătură constantă. Varianta optimă este placă groasă de PAL. Ea rezistă ușor la sarcini sporite și la umiditate.
 • Alegeți un pat cu părți (fețe) laterale moi. Acestea reprezintă o soluție practică nu doar pentru pătucuri, ci și pentru paturile pentru adulți. Pereții laterali din material textil protejează picioarele de lovituri accidentale.
 • Selectați cu prioritate paturile cu piciorușe suficient de înalte. Datorită acestora, curățenia spațiului de sub pat va fi mult mai simplă, și sub pat va fi întotdeauna curat.

Avantajele paturilor de la fabrica de mobilă Tandem

 • Mai multe șipci de lemn pe paturi comparativ cu alți producători, ceea ce asigură o rezistență structurală sporită.
 • Prezența unor găuri pentru ventilare în compartimentul cu sertare pentru toate modelele pentru a preveni formarea zonelor cu umiditate ridicată.
 • Instalarea celui de-l 5 picioruș poziționat pe mijlocul patului. El asigură suport suplimentar și o rezistență sporită a sertarelor la sarcini grele.
 • Prezența unor mânere comode de silicon pentru ridicarea saltelei.
 • Partea inferioară a cutiei este confecționată din PAL de 18 mm, în comparație cu alți producători care folosesc plăci din fibre (cu o rezistență joasă la umiditate și greutate).

Unde puteți cumpăra un pat dublu la un preț accesibil?

De peste 18 ani fabrica de mobilă Tandem produce mobilă de înaltă calitate pentru casă și birou, mobila noastră corespunzând celor mai înalte standarde europene de calitate. În magazinul nostru online sunt prezentate toate tipurile de mobilier tapițat și de corp, însă anume paturile cu sertare de la Tandem au devenit un produs preferat a locuitorilor din Moldova. Clienții noștri ne aleg pentru calitate, fiabilitate și o gamă variată de modele.

Avantajele procurării paturilor de la Tandem.md:

 • 3 ani de garanție pentru orice model;
 • Livrarea gratuită în raza municipiului Chișinău;
 • Asamblarea și instalarea gratuită;
 • Producere proprie — preț accesibil;
 • Mobilă la comandă (orice culoare, mărime, material).

La fel, puteți cumpăra un pat (Chișinău) în showroom-ul nostru situat pe adresa: str. Petricani, 15/1.

Creați-vă dormitorul de vis cu fabrica de mobilă Tandem!

Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Vizualiați încă 11 produse