Pat Candy

Descriere

Dacă ești în căutarea unui pat pentru dormitor care este modern, sofisticat și îmbină simplitatea și eleganța cu funcționalitatea și organizarea, patul Candy poate fi varianta potrivită pentru tine.

Tăblia este tapițată și iese în evidență datorită pernuțelor pătrate, dispuse simetric una față de alta. Acestea sunt umplute cu material moale, de calitate, care sporește confortul. Textura acestuia te propulsează într-un spațiu catifelat și pufos și creează spațiul poropice pentru a te recrea. Tăblia este plăcută la atingere și este potrivită decorurilor contemporane zilelor noastre. De asemenea, pentru a fi în rând cu preferințele tale îți punem la dispoziție 10 tipuri de stofă și peste 250 de nuanțe din care să alegi versiunea care se potrivește cel mai bine cu interiorul camerei tale.

Cadrul patului Candy are colțuri drepte, iar tapițeria este fabricată dintr-o stofă fină. Acesta îți aduce o oază de fericire în propria cameră și un sentiment de sigurnță. Designul patului te duce cu gândul la un spațiu călduros și primitor în care stresul și grijile nu pot pătrunde.

Spațiul de depozitare te ajută să obții mai mult loc pentru tine și îndeletnicirile tale. Acesta este util pentru a te organiza mai bine și pentru a da un aspect îngrijit camerei. Noi înțelegem necesitatea unui spațiu suplimentar pentru stocarea bunurilor și îți oferim posibilitatea de a îți personaliza patul. Astfel, vei putea alege varianta modernă, în care somiera poate fi ridicată chiar și cu o mână, varianta eficientă cu sertare sau varinta standard fără spațiu de depozitare.

Somiera este una dintre cele mai importante părți ale unui pat deoarece poate face diferența între un somn odihnitor și unul agitat. Distanța dintre lamelele somierei este calculată cu excatitate pentru ca greutatea corpului tău să fie distribuită în mod egal și să elimine punctele de presiune. De asemenea, aceasta ajută la aerisirea adecvată a saltelei și la prevenirea apariției mucegaiului. Iar pentru a aduce un plus de funcționalitate modelului, în funcție de preferințe, poți opta pentru varianta rabatabilă a somierei sau pentru varianta fixă, fără spațiu de depozitare.

Patul are picioare cromate care pot fi fabricate din PAL, MDF sau lemn și pot fi individualizate în funcție de dorințele tale, pe următoarele dimensiuni: 5 cm, 8 cm, 10 cm sau 12 cm.Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm în showroom-ul TANDEM pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

1195
Contactați-ne pentru a afla prețul
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Ladă depozitarăEste/Nu este
Compoziție interioraPAL/Stofa/Poliuretan/Lamele
Garanție36 luni + 12 luni post-garanție

Produse similare
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
test