Pat Candy

Descriere

Patul Candy marca «TANDEM» este interpretat în stil modern, iar liniile bine definite evidențiază simplitatea și eleganța modelului.

Dimensiunile în care se efectuează acest model sunt cuprinse între 1200*2000 – 2000*2000 mm (sau 1.20*2.0 m – 2.0*2.0 m). Deci, la solicitare patul se realizează după dimensiunile necesare Dvs. și, la discreție, se compartimentează cu spațiu de depozitare.

În alegerea patului trebuie să țineți cont nu doar de aspect (stil, culoare, formă, mărime), dar și de calitatea materialelor utilizate în fabricarea acestuia. Materia primă de bază este PAL-ul melaminat Egger 18 mm (Elveția, Austria) rezistent la uzură. PAL-ul este prelucrat și tăiat cu precizie maximă la aparataj german performant. Adezivul pe bază de apă întrunește toate standardele ISSO, astfel excluzând gradul de nocivitate. 

Carcasa ortopedică din metal și lamelele de fag rezistă greutăți până la 350 kg, iar distanța dintre lamele este calculată în așa mod ca salteaua să fie aerisită, evitând înmulțirea bacteriilor patogene.

Varietatea stofelor europene pe care le utilizăm la capitonarea patului, vă permite să alegeți atât culoarea preferată, cât și proprietatea acesteia (impermiabilă, antipisică, microfibră). Totodată, pentru a crea un design ideal, aveți posibilitatea de a accesoriza piciorușele: reglabile din crom sau piciorușe din lemn natural care redau o imagine stilată interiorului Dvs. 

Alegând marca «TANDEM», Dvs. investiți în somn de calitate!


Mai mult
1195
de la  12 610 MDL
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Ladă depozitarăEste/Nu este
Compoziție interioraPAL/Stofa/Poliuretan/Lamele
Garanție36 luni + 12 luni post-garanție

test