Pat Loft

Descriere

Patul modern Loft are trăsături scandinave. Designul este bazat pe linii simple, ușor conturate. Speteaza curbată și liniile tapițate pe orizontal exprimă simplitatea și eleganța modelului. Stofa utilizată la capitonarea carcasei ușor se detașează, faptul care simplifică îngrijirea ulterioară a acesteia.

Dimensiunile în care se efectuează acest model sunt cuprinse între 1200*2000 – 2000*2000 mm (sau 1.20*2.0 m – 2.0*2.0 m). Deci, la solicitare patul se realizează după dimensiunile necesare Dvs. și se compartimentează cu spațiu de depozitare.

Carcasa din PAL melaminat Egger (Elveția, Austria) este de înaltă calitate (CMA-concentrația maximă admisă a substanțelor nocive este E1, ceea ce înseamnă că rata minimă de eliminarea formaldehidei este 0.65%). Materialul este rezistent la uzură. PAL-ul este prelucrat și tăiat cu precizie maximă la aparataj german performant. Adezivul pe bază de apă întrunește toate standardele ISSO, astfel excluzând gradul de nocivitate al acestuia. Carcasa ortopedica din metal și lamele de fag sunt rezistente la greutatea până la 350 kg, iar distanța dintre lamele este calculată în așa mod ca salteaua să fie aerisită, evitând înmulțirea bacteriilor patogene.

Varietatea stofelor europene pe care le utilizăm la capitonarea patului, vă permite să alegeți atât culoarea preferată, cât și proprietatea acesteia (impermiabilă, antipisică, microfibră). Cele mai potrivite piciorușe pentru patul Loft sunt cele de lemn.

Dacă optați pentru stilul scandinav, alegeți patul Loft.


Mai mult
435
de la  13 990 MDL
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Ladă depozitarăEste/Nu este
Compoziție interioraPAL/Stofa/Poliuretan/Lamele
Garanție36 luni + 12 luni post-garanție

test