Pat Milano

Descriere

Dormitorul modern Milano este deosebit datorită spetezei masive capitonate cu stofă moale, tapițată pe vertical. Elementele laterale decorative ale spetezei și liniile verticale clare, întrunesc modernismul.

Carcasa din PAL melaminat Egger (Elveția, Austria) este de înaltă calitate (CMA-concentrația maximă admisă a substanțelor nocive este E1, ceea ce înseamnă că rata minimă de eliminare a formaldehidei este 0.65%). Materialul este rezistent la uzură. PAL-ul este prelucrat și tăiat cu precizie maximă la aparataj german performant. Adezivul pe bază de apă întrunește toate standardele ISSO, astfel excluzând gradul de nocivitate al acestuia. Carcasa ortopedica din metal și lamele de fag sunt rezistente la greutatea până la 350 kg, iar distanța dintre lamele este calculată în așa mod, ca salteaua să fie aerisită, evitând înmulțirea bacteriilor patogene.

Varietatea stofelor europene pe care le utilizăm la capitonarea patului, vă permite să alegeți atât culoarea preferată, cât și proprietatea acesteia (impermiabilă, antipisică, microfibră). Piciorușele reglabile din crom perfect completează eleganța patului și oferă proprietăți practice.

Alegeți confort, alegeți patul Milano marca TANDEM.

Mai mult
1142
de la  18 680 MDL
în stoc
+
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Ladă depozitarăEste/Nu este
Compoziție interioraPAL/Stofa/Poliuretan/Lamele
Garanție36 luni + 12 luni post-garanție