Pat Milano

Descriere

Patul Milano este construit cu atenție și pasiune pentru a se încadra în preferințele persoanelor care doresc să aducă o bucățică din minimalismul și eleganța italiană în propriile case.

Tăblia are un design fastuos, însă, în același timp, are linii netede și o simplitate aparte care te îmbie la relaxare, iar marginile acesteia sunt ușor curbate, ca și cum patul ar vrea să te cuprindă într-o îmbrățișare. Toate elemente menționate creează senzația de moale și oferă confortul de care ai nevoie în fiecare noapte. Pentru a accentua experiența plăcută, recomandăm ca materialul folosit la tapițarea tăbliei să aibă culori neutre pentru a obține o textură unică și luminoasă, care să ajute la construirea ușoară a desingnului camerei. Totuși, dacă îți dorești culori mai îndrăznețe, care să fie pe placul dorințelor tale, noi îți punem la dispoziție peste 10 tipuri de stofă și peste 250 de nuanțe, care îți vor fura privirile.

Cadrul patului Milano are colțuri rotunjite, este confecționat din PAL și este îmbrăcat în cea mai fină stofă, care poate fi dehusată. Marginile patului îți dau senzația că ai rămas suspendat în timp și spațiu, în special dacă alegi varianta cu sistem de iluminare. Așadar, nu vei regreta că ai dormit puțin mai mult deoarece fiecare moment îți provoacă imaginația și te îndeamnă la vise plăcute. Fie ca te vezi îmbarcat pe o navă spațială a viitorului, fie că plutești pe cel mai pufos norișor destinația va fi întotdeauna zona cea mai moale a patului care te face să te întorci pe partea cealaltă.

Spațiul pentru depozitare este de fiecare dată util atunci când vrei să ai o cameră cât mai organizată și aerisită. Din acest motiv, te lăsăm pe tine să alegi dacă dorești varianta practică, în care somiera poate fi ridicată cu ușurintă și beneficiezi de un spațiu mare de depozitare, varianta elegantă cu sertare sau varinta standard fără spațiu de depozitare.

Somiera are un cadru metalic solid și lamele rezistente de mesteacan, care pot susține o greutate de până la 350 kg. Aceasta joacă un rol important în odihna ta și la distribuirea egală a greutății corpului, fiind ideal ca ea să fie potrivită stilului tau de somn. De asemenea, dacă ai ales varianta cu spațiu de depozitare somiera poate fi rabatată, însă dacă ai optat pentru varianta economică, fără spațiu de depozitare, ea va rămâne fixă.
În cazul patului Milano, punctul de susținere este centrat pe mijloc ceea ce reprezintă un avantaj atunci când vrei să faci curat sub pat. Însă, dacă îți plac mai mult picioarele cromate, putem opta pentru o versiune personalizată și vei avea posibilitatea de a alege atât dimensunile (5 cm, 8 cm, 10 cm sau 12 cm), cât și materialul pe care îl vom folosi, și anume: PAL, MDF sau lemn.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptam în showroom-ul TANDEM pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

1142
Contactați-ne pentru a afla prețul
în stoc
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Ladă depozitarăEste/Nu este
Compoziție interioraPAL/Stofa/Poliuretan/Lamele
Garanție36 luni + 12 luni post-garanție

Produse similare
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul