Pat New York

Descriere

Dacă ești în căutarea unui pat pentru dormitor care îmbină confortul și eleganța cu funcționalitatea și estetica modernă a zilelor noastre, patul New York poate fi alegerea potrivită nevoilor tale.

Tăblia tapițată se prelungește în lateralele patului și are un design contemporan cu forme geometrice simple care se contopesc armonios cu noptierele suspendate de o parte și de alta a patului. Pentru că știm că micile detalii fac diferența între un spațiu recreativ și sigur, care îți dă sentimentul acela plăcut că ești în confortul casei tale, și un spațiu care îți provocă neliniște sau te face să te simți lipsit de energie, am ales ca tapițarea să fie făcută manual, cu minuțiozitate. Mai mult de atât, pentru că înțelegem că gusturile diferă, punem la dispoziția ta peste 10 tipuri de stofă și peste 250 de nunanțe. Iar dacă ești iubitor de animăluțe ori puțin mai neîndemânatic sau mereu pe fugă avem materiale speciale impermeabile și materiale confecționate din microfibre ușor de întreținut.

Cadrul patului New York este tăiat și prelucrat cu precizie cu ajutorul echipamentelor noastre performante. Acesta este fabricat din PAL rezistent la uzură, iar tapițeria, care îmbracă marginile patului, este dehusabilă făcând posibilă o igienizre rapidă și practică.

Spațiul pentru depozitare este indispensabil atunci când îți dorești o cameră organizată și suficient de spațioasă pentru rutina ta zilnică. Dacă ai obosit să vezi cărți pe birou, pentru că nu mai au loc în bibliotecă, sau dacă te deprimă hainele depozitate într-un colț al camerei, suprafața generoasă de depozitare a patului te va scăpa de griji cât ai zice „The Big Apple”. Din acest motiv, sugestia noastră este să laegi varianta personalizată a patului și să optezi pentru un loc de depozitare.

Somiera are un cadru metalic durabil și lamele rezistente de mesteacan, care pot susține o greutate de până la 350 kg. De asemenea, dacă ai optat pentru varianta cu spațiu de depozitare, aceasta poate fi rabatată cu o mână și asigură aerisirea optimă a acestuia. Somiera, alături de saltea, oferă suportul ortopedic necesar și ajută la distribuirea egală a greutății corpului pentru a elimina punctele de presiune și pentru a spori șansele de a avea parte de un somn sănătos și odihnitor.

În configurația strandard, patul are picioare cromate care pot fi confecționate din PAL, MDF sau lemn și pot fi personalizate în funcție de preferințele tale, însă recomandarea noastră este ca acestea să aibă o înălțime mai mare (10 cm sau 12 cm) pentru ca aspiratorul robot să poată curăța fără dificultate sub pat.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptam în showroom-ul TANDEM pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

1144
Contactați-ne pentru a afla prețul
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Ladă depozitarăEste/Nu este
Compoziție interioraPAL/Stofa/Poliuretan/Lamele
Garanție18 luni + 12 luni post-garanție

Produse similare
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul
Contactați-ne pentru a afla prețul