Pat New York

Descriere

Stilul modern al patului New York este accentuat nu doar de forme geometrice clare, dar și de speteaza excentrică. Ea se prelungește lateral după marginile patului. Deci, un asemenea model este potrivit doar pentru dormitoarele spațioase.

Dimensiunile în care se efectuează acest model sunt cuprinse între 1200*2000 – 2000*2000 mm (sau 1.20*2.0 m – 2.0*2.0 m). Deci, la solicitarea patul se realizeaza dupa dimensiunile necesare Dvs. Modelul dat dispune de spatiu de depozitare.

Carcasa din PAL melaminat Egger (Elveția, Austria) este de înaltă calitate (CMA – concentrația maximă admisă a substanțelor nocive este E1, ceea ce înseamnă că rata minimă de eliminare a formaldehidei este 0,65%). Materialul este rezistent la uzură. PAL-ul este prelucrat și tăiat cu precizie maximă la aparataj german performant. Adezivul pe bază de apă întrunește toate standardele ISSO, astfel excluzând gradul de nocivitate al acestuia. 

Carcasa ortopedica din metal și lamele de fag sunt rezistente la greutatea până la 350 kg, iar distanța dintre lamele este calculată în așa mod ca salteaua să fie aerisită, evitând înmulțirea bacteriilor patogene.

Întrucât speteaza modelului este prezentată masiv, vă recomandăm să alegeți stofe de catifea în nuanțe pastelate.

Creați-vă în dormitor un mediu modern și mega relaxant, alegeți patul New York marca «TANDEM»!


Mai mult
1144
de la  14 460 MDL
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Ladă depozitarăEste/Nu este
Compoziție interioraPAL/Stofa/Poliuretan/Lamele
Garanție18 luni + 12 luni post-garanție