Pat Sky

Descriere

Dormitorul Sky interpretat în stil modern ar arăta la fel ca alte paturi, dacă nu ar avea un detaliu futurist – spetează până în tavan. Speteaza masivă este capitonată cu stofă catifelată pentru că aceast tip de textile se potrivește cel mai bine modelului Sky.

Dimensiunile în care se efectuează acest model sunt cuprinse între 1200*2000 – 2000*2000 mm (sau 1.20*2.0 m – 2.0*2.0 m). Deci, la solicitare patul se realizează după dimensiunile necesare Dvs. și se compartimentează cu spațiu de depozitare.

Carcasa din PAL melaminat Egger (Elveția, Austria) este de înaltă calitate (CMA-concentrația maximă admisă a substanțelor nocive este E1, ceea ce înseamnă că rata minimă de eliminarea formaldehidei este 0.65%). Materialul este rezistent la uzură. PAL-ul este prelucrat și tăiat cu precizie maximă la aparataj german performant. Adezivul pe bază de apă întrunește toate standardele ISSO, astfel excluzând gradul de nocivitate al acestuia. Carcasa ortopedica din metal și lamele de fag sunt rezistente la greutatea până la 350 kg, iar distanța dintre lamele este calculată în așa mod ca salteaua să fie aerisită, evitând înmulțirea bacteriilor patogene.

Dacă optați pentru stilul modern sau hi-tech, cu siguranță vă recomandăm să alegeți patul Sky marca «TANDEM».


Mai mult
1146
de la  12 590 MDL
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Producerea individuală a mobilierului:

Caracteristici


Materiale și culorivezi catalogul
Dimensiunivezi toate dimensiunile
Ladă depozitarăEste/Nu este
Compoziție interioraPAL/Stofa/Poliuretan/Lamele
Garanție36 luni + 12 luni post-garanție

test