Saltele

Cumpără saltea (Chișinău) în Moldova

O saltea de calitate pentru pat este absolut necesară dacă doriți să aveți un somn dulce și sănătos. Calitatea somnului este asigurata de blocurile cu arcuri cu efect ortopedic și materialele speciale pentru învelirea acestora. Pe această pagina puteți alege și comanda o saltea pentru pat fără arcuri, cu arcuri independente, sau o saltea cu memorie. Toate saltelele sunt fabricate în Moldova, pe linia proprie de producere a fabricii de mobilă Tandem.

Saltele ortopedice de la producător: ce structură interioară au?

Saltelele ortopedice (Chișinău) sunt împărțite în saltele cu arcuri și fără arcuri și, de asemenea, diferă ca rigiditate. O saltea fără arcuri are un miez preponderent din cauciuc spumant. Cu ajutorul materialelor suplimentare pentru învelire se reglează rigiditatea și durabilitatea acesteia. O saltea fără arcuri face parte din categoria saltelelor ieftine (Chișinău) și se potrivește optim ca opțiune temporară pentru cei care nu au probleme cu spatele.

Vă oferim posibilitatea producerii saltelelor ortopedice de pat pe arcuri folosind două tipuri de blocuri cu arcuri:

  • Bloc de arcuri Pocket Spring - un bloc de arcuri separate cu cinci zone de rigiditate, care, combinat cu materiale funcționale de învelire, asigură salteaua cu proprietăți ortopedice și anatomice. Se utilizează 270 de arcuri la 1 m2. Unele modele rezistă până la 150 kg pe un loc de dormit. Prețul pentru salteaua ortopedica Pocket Spring este puțin mai înalt, datorită efectului ortopedic pe care îl oferă – în timpul somnului, coloana vertebrală ia o poziție anatomică corectă. Acest lucru va facilita relaxarea mușchilor în timpul somnului și vă va ajuta să vă treziți odihnit la 100%.
  • Bloc de arcuri Bonnel. Blocul clasic de arcuri dependente timp îndelungat a fost modelul preferat pentru modele de saltele și continuie să fie popular chiar și astăzi. Plusurile acestuia sunt costurile scăzute, tehnologia simplă de fabricare și durabilitatea. Această saltea va fi cea mai bună achiziție pentru paturile în care vor dormi copii, adolescenți și persoane cu masa corpului medie. O presiune excesivă constantă pe blocul de arc Bonnel poate duce la deformarea saltelei și la uzura ei mai rapidă.

În cazul în care sunteți sigur dacă aveți nevoie de o saltea pe arcuri independente sau arcuri Bonnel, consultanții noștri vă vor ajuta să selectați modelul care vi se potrivește cel mai bine.

Ce materiale pentru straturi de învelire utilizăm pentru fabricarea saltelelor?

  • Spuma Memory este un material inovator cu elasticitate lentă. Această spumă permite fabricarea unei saltele „cu efect de memorie” și oferă un efect moale deosebit stratului superior.
  • Koira (fibra de nucă de cocos) este un material 100% natural, care oferă structurii rezistență și rigiditate.
  • Aquagel este un material cu proprietăți unice de termoreglare. Atunci când dormiți pe o astfel de saltea, vara nu va fi cald iar iarna nu va fi rece.
  • Fetrul este un component natural care are mai multe funcții: izolează blocul de arc de stratul moale, îmbunătățește circulația aerului în structura saltelei și crește rezistența și elasticitatea acestuia.

De ce se merită să cumpărați o saltea în magazinul online Tandem.md?

Deținem linia de producere proprie, ceea ce oferă fiecăruia posibilitatea să cumpere o saltea ieftină din stoc. Accesoriile și țesăturile noastre sunt achiziționate de la furnizori fiabili din Moldova, Turcia și China. Avantajele saltelelor fabricii de mobilă Tandem:

  • Garanția —10 ani.
  • Aveți posibilitatea personal să vedeți cum e confecționată salteaua Dvs. la orice etapă de producție.
  • În partea laterală a saltelelor există găuri de ventilație realizate la nivelul stratului de fibre de nucă de cocos – acest lucru înlătură problema umidității crescute.
  • Folosim țesătură de tapițerie hipoalergenică care împiedică ca salteaua să îmbibe rapid cu praf și diverse particule mici.

Puteți cumpăra o saltea în Chișinău din magazinul nostru online sau vizitând showroom-ul fabricii situat pe adresa: str. Petricani, 15/1.