Saltea Balance

Descriere

Salteaua Balance are la bază arcuri bonell 125 buc/m2. Arcurile Bonnel sunt din sîrmă de oțel, tratate termic cu o grosime de 2.4 mm. Aceste arcuri au o durată de exploatare mare și oferă rezistență ortopedică. 

Saltelele cu arcuri Bonnel au o durată de viață mare și oferă un bun suport ortopedic. Densitatea arcurilor Bonnel este calculată astfel încât să ofere o suprafață uniformă, fermă și confortabilă.

Această saltea este creată pe baza uneia dintre cele mai vechi și mai populare tehnologii. Beneficiile acestui tip de saltea constau în durabilitate și faptul că permit o bună aerisire a saltelei. 

Mai au avantajul că sunt foarte accesibile ca preț, construcție simplă, aerisire maximă, versatilitate în alegerea elasticității/durității, oferă suport masei corporale și aliniază corect coloana vertebrală, asigură de regulă un suport de duritate medie sau ridicată în funcție de materialele folosite.

Beneficiile saltei Balance:

- confort și relaxare;

- potrivită persoanelor ce iubesc suprafațele moi;

- buna circulație a aerului din interiorul saltelei, datorită căreia se exclude transpirația vara și se menține căldura iarna, păstrând pielea uscată;

- este recomandată pentru orice vârstă.Mai mult
380
de la  7 220 MDL
Nu este în stoc
Pune o întrebare

Caracteristici


Dimensiunivezi toate dimensiunile
MaterialePoliuretan, Bloc de arcuri, Fetru
Nivelul de duritateMedie
Blocul de arcuriBonnel
Zone de rigiditate1
Greutate maximă suportată100 kg
Garanție120 luni

test