Saltea Royal

Descriere

Salteaua Royal este una dintre cele mai confortabile si preferata de clientii nostri. Se potriveste foarte bine pentru toate virstele. Are la baza arcuri indepedente, care sunt clasificate in 5 zone de confort. Arcurile independente au un efect ortopedic ridicat și sunt capabile să reziste la sarcini grele. Blocul clasic conține 270 de arcuri pe metru pătrat, ceea ce este suficient pentru a obține efectul ortopedic și rezistența dorită.

Avantajele la blocuri de arc este:

durabilitate, fiabilitate, rezistente in timp , asigură circulația liberă a aerului în interior, confort în timpul exploatării, la fel blocurile de arcuri cu 5 zone de confort se ajustează la forma corpului și susțin spatele într-o poziție confortabilă, în timp ce ameliorează stresul din coloana vertebrală, ia forma corpului și se adaptează corpului tău mm cu mm. Practic, de acest lucru se bucură toți cei care dorm alături de un partener, deoarece mișcările acestuia nu se transmit și fiecare poate să doarmă cît se poate de cofortabil.

Salteaua Royal avînd spuma memory este hipoalergică, așadar este ideală pentru toți cei care suferă de diverse alergii și își menține proprietățile pe o foarte lungă perioadă de timp, cu o întreținere minimă, permite fluxului de aer să circule, astfel nu păstrează mirosurile.

Ameliorarează punctelor de presiune, ajutîndu-vă să aveți un somn mai bun. Se adaptează la forma și greutatea corpului unei persoane, la temperatura acesteia, astfel asigurînd un plus de confort. Salteaua Royal mai are un strat de cocos care menține o poziție corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului, atât în cazul copiilor, cât și în cazul adulților.

Stratul de cocos permite aerisirea foarte bună care asigură un mediu uscat. De asemenea,acestea nu rețin umezeala și nici mirosurile neplăcute, aceasta este durabilă termic și absoarbe într-un mod rapid excesul de umiditate, fiind alcătuită dintr-o structură naturală și lemnoasă.

Cu ajutorul stratului de cocos ce stă la baza saltelei Royal, nu permite acumularea prafului, apariția și dezvoltarea acarienilor. Stofa este din coton matlasată cu poliuretan ceea ce permite ca corpul să respire.

Beneficiile saltele Royal:

  • Are 5 zone de confort ceea ce pernite ca arcurile împachetate individual să fie capabile să se miște independent unul față de celălalt, se ajustează la conturul corpului, garantând confortul maxim pentru ambele persoane;
  • Un alt avantaj al arcurilor impachetate individual cu 5 zone este menținerea perfectă a coloanei vertebrale. Cu aceast tip de saltea coloana vertebrală va păstra poziția naturală, indiferent de poziția în care dormiți;
  • Asigură fluxul de aer sporit, miezul de arcuri permite aerului să se miște mai liber față de alte tipuri de saltele. Stratul natural de fibre de cocos nu permite formarea umidității, iar salteaua va rămâne în mod natural curată și proaspătă. La fel stratul de cocos oferă duritate saltelei iar impreună cu memory foam face ca salteaua să fie de duritate medie. Spumă de Memory , care se adaptează corpului tău mm cu mm, face ca salteaua Royal sa fie confortabila și să aveți somnul linistit.
  • Confortul garantat de la prima atingere, poți simți confortul imediat al saltelei Royal, este datorat procesului de matlasare în care utilizăm 3 componente: stofă din bumbac, 1 cm spumă poliuretanică HR, plus strat de material termoregulator, antitranspirant si antialergic.
  • Salteaua este confecționată din materiale 100% ecologice, care nu dăunează sănătății Dvs. cît și a copilului.


Mai mult
376
de la  13 600 MDL
Nu este în stoc
Pune o întrebare

Caracteristici


Dimensiunivezi toate dimensiunile
MaterialePoliuretan, Bloc de arcuri, Fetru,Spuma Memory, Fibre de cocos
Nivelul de duritateDur
Blocul de arcuriIndependent Poket
Zone de rigiditate5
Greutate maximă suportată150 kg
Garanție120 luni

test
test