Saltea Super Spring

Descriere

Salteaua Super Spring este un model inovator proiectat special pentru a satisface nevoile omului modern asigurându-i relaxare maximă și plăcere în timpul somnului și al odihnei. Salteaua Super Spring se reglează perfect sub conturul corpului, se adaptează instantaneu, acordând sprijin și susținere. Acest lucru este posibil datorită blocului de arcuri independente care intensifică efectul ortopedic al saltelei, garantând un somn sănătos și liniștit. Înainte de a cumpăra o saltea Super Spring, testați-o pentru câteva minute. Veți avea un sentiment uimitor la atingerea suprafeței moi a saltelei. Arcurile independente au un efect ortopedic ridicat și sunt capabile să reziste la sarcini grele. Blocul clasic conține 270 de arcuri pe metru pătrat, ceea ce este suficient pentru a obține efectul și rezistența dorită.

Avantajele blocurilor de arc sunt: durabilitate, fiabilitate, rezistente în timp , asigură circulația liberă a aerului în interior, confort în timpul exploatării, la fel blocurile cu arcuri independente se ajustează la forma corpului și susțin spatele într-o poziție confortabilă, în timp ce ameliorează stresul din coloana vertebrală, iar spuma poliuretanică are efectul de balans. Practic, de acest lucru se bucură toți cei care dorm alături de un partener, deoarece mișcările acestuia nu se transmit și fiecare poate  doarmă cât se poate de cofortabil. 

Salteaua cu spumă poliuretanică este hipoalergică, așadar este ideală pentru toți cei care suferă de diverse alergii și își menține proprietățile pe o foarte lungă perioadă de timp, cu o întreținere minimă. Este recomandată aspirarea și utilizarea unei huse de protecțieînsă aceste necesități sunt prezente și în cazul altor saltele.

Beneficiile saltelei Super Spring:

- durabilitate;

- susținere foarte bună a fiecărei părți a corpului, astfel încât corpul Dvs. se va simți ușor, adaptându-se conturului;

- confort și relaxare;

- potrivită persoanelor ce iubesc suprafața moale, fină pe pielea lor;

bună circulație a aerului din interiorul saltelei, datorită căreia se exclude transpirația vara și se menține căldura iarnă, păstrând pielea uscată.Mai mult
377
de la  9 050 MDL
Nu este în stoc
Pune o întrebare

Caracteristici


Dimensiunivezi toate dimensiunile
MaterialePoliuretan, Bloc de arcuri, Fetru
Nivelul de duritateMoale
Blocul de arcuriIndependent Pocket
Zone de rigiditate1
Greutate maximă suportată110 kg
Garanție120 luni

test