Ce este TANDEM

Despre noi

Cu o prezență distinsă de peste 21 ani în industria mobilei din Republica Moldova, TANDEM este o emblemă a rafinamentului și calității în producția de mobilier. 

Portofoliul nostru cuprinde paturi tapițate, dulapuri elegante, mobilier pentru spațiul de zi, mese și scaune pentru dining, mobilier pentru hol, piese destinate tuturor gusturilor și categoriilor de vârstă. 

Prezența brandului TANDEM pe piața din România datează din 2015, iar în prezent contăm cu mândrie 8 locații în orașe precum București, Brașov, Oradea și Chișinău, aducând eleganță și calitate în casele din întreaga țară.

Flexibilitatea este la bază produselor noastre, permitând fiecărui client să își personalizeze și să ajusteze mobilierul, adăugând astfel o notă distinctă de eleganță și unicitate în fiecare casă.

Designul TANDEM este atemporal, un amestec inteligent între stilul clasic și modern, iar personalizarea în ceea ce privește culoarea și materialul îl transformă într-o expresie autentică a gustului fiecărui client. 

meet the founder

Misiunea nobilă a companiei noastre se manifestă prin cultivarea unor relații loiale și transparente cu clienții, partenerii noștri și cu cei care ne onorează cu încrederea lor. Ne dedicăm serviciilor care aduc o schimbare pozitivă în viața oamenilor, iar valoarea pe care o acordăm colaborărilor pe termen lung este inestimabilă.

Fabricarea mobilierului reprezintă, în esență, un proces sublim de creație, în care se întrepătrund ideile prețioase ale clienților noștri cu experiența și măiestria profesioniștilor TANDEM. Cu pasiune și dăruire, punem în aplicare fiecare proiect cu o atenție deosebită la calitate și detalii, pentru a aduce la viață creații care transcend așteptările.

Lucrăm neobosit pentru a îmbunătăți calitatea, siguranța și longevitatea fiecărui produs de mobilier pe care îl creăm. Cu tehnologii sofisticate brevetate în portofoliu, ne desprindem distinct de ceilalți producători, devenind o prezență de referință în lumea mobilei premium.

Corneliu Său, Fondator TANDEM

Rulează videoul
TEHNOLOGII
Inovație tehnologică pentru standarde de calitate înalte

Suntem ferm dedicați inovației tehnologice pentru a atinge standarde înalte de calitate. Ne angajăm să oferim mobilier ce îmbrățișează un sentiment atemporal al calității, rezistând trecerii timpului atât prin designul său sofisticat, cât și prin confortul pe care îl oferă și plăcerea estetică pe care o emană.

La TANDEM, materialele de înaltă calitate, precum lemnul, metalul, și fibrele naturale, sunt la baza creațiilor noastre, punând un accent special pe sustenabilitate prin utilizarea materialelor non-toxice și non-alergice. Astfel, oferim o experiență unică, unde mobilierul nu doar strălucește în eleganță, ci reprezintă și o investiție sigură într-un viitor mai sustenabil.

Clienții TANDEM se bucură de următoarele beneficii

1 lună termen de livrare pentru produse personalizate

Până la 10 ani garanție

180 de zile termen de testare pentru saltele precum și multe altele

Colecții

TANDEM impresionează de fiecare dată cu colecții diverse, create cel mai des în următoarele stiluri: clasic, loft, modern, scandinav și contemporan. Aceste colecții sunt completate de mobilier tapițat, mobilier de corp și accesorii , oferind o gamă bogată de opțiuni pentru a îmbogăți și rafina orice locuință.

Garanție

SHOWROOM-ri

Cariere