Termeni și condiții generale

Această pagină cuprinde informații generale destinate celor care vizitează website-ul tandem.md sau intentioneaza sa acceseze website-ul tandem.md în scopul utilizării serviciilor prestate de catre WHITEDECOR SRL sau în orice alte scopuri.

Introducere

Acest document conține termenii și condițiile aplicabile accesării și utiliăarii de către dumneavoastră a website-ului tandem.md. Vă rugăm să parcurgeți acest document cu atenție. Prin accesarea website-ului tandem.md aflat la adresa tandem.md (denumit în acest document „tandem.md”) sau prin orice alt mod de accesare a conținutului acestui website, a informațiilor sau a oricăror altor date disponibile sau făcute disponibile prin tandem.md sunteți ținut să respectați acest Acord.

Drepturile consumatorilor sunt prevăzute în Legea nr. 449/2003 din 12.11.2003, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr.812 din 18.11.2003, în special în art. 9-14 și nu sunt afectate prin acești Termeni și Condiții.

Proprietarul website-urilor tandem.md

 Website-ul tandem.md este proprietatea WHITEDECOR SRL, Bucuresti, Bd Ghencea, nr 154A, parter, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15494/2015, cod fiscal RO34773469.

Definiții

În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

WEBSITE – reprezintă WEBSITE-ul de Internet aparținând WHITEDECOR srl care se afla la adresa tandem.md, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile oferite / asigurate de către WHITEDECOR SRL.

VIZITATOR – reprezintă orice persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE.

UTILIZARE ABUZIVĂ – reprezintă utilizarea WEBSITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii catre WHITEDECOR SRL.

SOCIETATEA: înseamna WHITEDECOR SRL, cu datele de identificare menționate mai sus;

tandem.md înseamnă www.tandem.md.

ACORD – înseamnă prezentele termene și condiții generale de accesare și utilizare a a website-ului tandem.md

SERVICIU – asigurarea accesului utilizatorului la informațiile transmise prin intermediul acestui site, respectiv produsele comercializate de către Societate;

Aplicabilitate

Condițiile prezentate în această pagină sunt valabile pentru website-ul tandem.md. Acest website poate include link-uri către alte website-uri cu privire la care societatea noastră nu poartă nicio responsabilitate. Atunci când accesezi aceste website-uri, te rugăm să consulți și condițiile de utilizare ale website-urilor respective pentru a putea înțelege cum funcționează, în ce condiții utilizează datele tale și cum sunt prelucrate acele date. În cazul în care dorești să utilizezi și alte servicii conexe oferite de societatea noastră sau de afiliații noștri, se vor aplica termeni și condiții suplimentare de utilizare.

Conținutul website-ului

Informațiile publicate pe WEBSITE sunt informații cu privire la serviciile prestate de către WHITEDECOR SRL, considerate ca fiind de interes pentru VIZITATORII SITEULU.

De asemenea, pe website-ul tandem.md exista o secțiune de cariere unde iți poti depune în condiții de maximă siguranța, cv-ul dacă dorești să faci parte din echipa noastra.

Drepturi de autor

WHITEDECOR SRL este autorul acestui website și beneficiază de toate drepturile de proprietate intelectuală recunoscute de legislația română și cea internațională. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d., sunt proprietatea WHITEDECOR SRL. Conținutul acestui website, integral și/sau parțial, nu poate fi exploatat în alt scop decât cel de utilizare a serviciilor, fără acceptul scris prealabil al Societatii.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și/sau tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor/republicarii pe alte site-uri, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi raportate către autorități și vor fi pedepsite conform legii. Articolele publicate pe blogul website-ului tandem.md pot fi redistribuite, publicate pe alte pagini cu conditia de a se face referire la sursa initiala de publicare, respective autorul articolului respective.

Protectia proprietatii intelectuale

Conținutul tandem.md, grafica, precum și orice alt material având legatură cu tandem.md aparțin Societații – și sunt protejate, printre altele, inclusiv de legislația privind protecția drepturilor de proprietate intelectuală.

Societatea pastrează toate drepturile de proprietate intelectuală, precum și orice alte drepturi asupra Conținutului tandem.md, așadar cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa respecte aceleași drepturi. Societatea pastrează toate drepturile de proprietate intelectuală, plus orice alte drepturi asupra informațiilor, fotografiilor, afișate pe site, inclusiv dar fără a se limita la toate drepturile de a folosi, de a modifica, adapta sau publica conținutul acestora.

De asemenea, acțiunile descrise mai jos nu sunt premise Utilizatorilor:

 • trimiterea conținutului tandem.md către orice alt website, server, liste de e-mailuri sau orice alt mijloc de stocare a informației, altul decat cel strict necesar pentru utilizarea potrivit acestui Acord a serviciilor furnizate.
 • publicarea, transmiterea, precum și vânzarea, distribuția unor materiale, fotografii, modificarea sau afișarea Conținutului tandem.md.
Politica de cumparare / livrare produse de pe site-ul tandem.md

Pentru a cumpara unul sau mai multe produse afișate pe website-ul tandem.md, trebuie să solicitați în mod expres acest tip de serviciu, prin plasarea unei comenzi prin formularul de contact din cadrul website-ului sau contactându-ne în mod direct la adresa [email protected]. Website-ul tandem.md nu este un magazine virtual. Livrarea produselor comandate se va efectua cu echipa proprie WHITEDECOR SRL.

Limitarea răspunderii Societatii

Răspunderea pentru conținutul WEBSITE-ului ii apartine administratorului web-site-ului, WHITEDECOR SRL. Societatea nu poate fi făcuta responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. Toate articolele publicate pe website pot suferi modificări/actualizări permanente.

Pierderi/costuri suplimentare

Proprietarul website-ului tandem.md respectiv, administratorul acestuia nu răspund de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea termenilor și condițiilor. De asemenea, acestia nu răspund pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării website-ului tandem.md precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe webite. Proprietarul website-ului, tandem.md nu răspunde pentru defecțiuni tehnice ale rețelei/ echipamentelor ce aparțin operatorilor de telefonie mobilă etc.

Accesarea website-ului tandem.md

Aceasta implică acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de WHITEDECOR SRL. Informațiile pe care ni le transmiteți sunt tratate cu maximă confidențialitate și exclusiv în scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achizitionarea serviciilor/ produselor, livrarea produselor comandate, abonarea la newsletters-urile noastre (consimțământul utilizatorului), transmiterea de comunicări comerciale (consimțământul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele/serviciile complementare (în baza consimțământul utilizatorului și în temeiul interesului legitim al SC WHITEDEOCOR SRL.

În momentul contactării, vizitatorul site-ului va fi informat în legatură cu scopul acțiunii pentru care a fost contactat și i se va solicita consimțământul, dacă respectiva acțiune implica prelucrarea datelor lui personale și pentru aceasta este nevoie de acordul său.

WHITEDEOCR SRL este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. WHITEDEOCR SRL se obligă ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala sau închiriere.

WHITEDECOR SRL poate dezvalui informațiile Dumneavoastra cu caracter personal unor firme din grup sau unor terți autorizați, cu care societatea a încheiat diverse contracte, toate acestea fiind validate de către Departamentul Juridic șsi urmate de acorduri de confidentialitate (Non-Disclosure Agreement) și/sau acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA). Orice prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protecția datelor cu caracter personal.

Comunicări

Ne poți transmite întrebări, comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul acestui website și a serviciilor oferite de website-ul tandem.md la adresa de mail: [email protected], atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, de natură să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale WHITEDECOR SRL sau ale unor terțe părți, și nu conțin viruși, nu derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitezi website-ul tandem.md, te rugăm să consulți Politica de Confidentilitate.

Legislația aplicabilă

Termenii și condițiile aplicabile vizitei pe website-ul tandem.md sunt supuse legislației române.

Actualizări

SC WHITEDECOR SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și condițiile de utilizare, fără notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această pagină pentru a verifica condițiile aplicabile.

Aspecte generale legate de plati

Toate platile catre Societate, incluzand prin aceasta taxele aplicabile sau costurile suplimentare legate de aceste plati, se vor realiza in baza unei facturi emise de Societate, in Lei, dupa confirmarea comenzii. Cu ocazia platii, veti primi informatii complete cu privire la sumele de plata, inclusiv toate taxele si costurile suplimentare, daca este cazul.

Abonarea la newsletter si unde sunt trimise datele

Abonarea la newsletter se realizeaza prin cadrul formularelor de abonare existente în cadrul articolelor din blog sau în zona de meniu. Transferul de date colectate de la tine se realizează către MailChimp, serviciul ce ne ajută să colectăm datele declarate în formularele de abonare la newsletter. Serverele se află în SUA. Politica lor de protecție a datelor cu caracter personal se află aici.

Adresarea utilizatorilor prin reclama on-line

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site. În acest context folosim rețeaua de publicitate Google Ad, Facebook, Instagram prin mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețeaua amintită mai sus. De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, când vizitezi sau te înscrii pe pagina unui anumit curs/eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook cu reclamă la cursul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

Schimbari ale website-ului

Societatea iși rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge în orice moment porțiuni ale Conținutului tandem.md.

În masura în care aceste modificări ar avea un impact asupra serviciilor furnizate Utilizatorilor tandem.md, aceștia vor fi informați în legătura cu modificările efectuate prin intermediul website-ului tandem.md, prin publicarea unei mențiuni cu privire la modificari, pe tandem.md.

Acord de confidentialitate

Informațiile pe care le furnizați către tandem.md vor fi folosite doar în concordanță cu termenii Acordului de confidentialitate al tandem.md.

Pretenții ale terților

În cazul în care orice terț formulează pretenții împotriva Societății derivate din sau cu privire la modul în care dvs utilizați website-ul și/sau serviciile oferite de tandem.md, veți acoperi orice prejudiciu, pierdere și/sau cheltuială suportate de Societate ca urmare a respectivelor pretenții formulate fată de Societate.

Imposibilitate fortuita de executare

Având în vedere natura serviciilor oferite de Societate prin continutul website-ului tandem.md, pot exista întreruperi ale accesului la, respectiv întarzieri sau erori în furnizarea serviciilor și a conținutului tandem.md, neimputabile Societății, rezultate direct sau indirect din cauze care nu depind de voința tandem.md, cum ar fi, spre exemplu erori de funcționare a echipamentului tehnic de la tandem.md, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat în sistemele tandem.md, erorile de operare, greva, cauze de forță majoră sau caz fortuit etc. În oricare dintre aceste situații, potrivit legii.

Societatea nu poate fi ținută răspunzătoare față de Utilizatori pentru nicio forma de prejudiciu, direct sau indirect, suferit de acestia ca urmare a apariției acestor situații.

Modificarea acestui Acord

Echipa tandem.md poate modifica prezentele condiții, ale acestui Acord, la anumite intervale de timp fără a anunța Utilizatorul. Astfel de modificări vor fi aduse la cunostința Utilizatorului prin afișare pe site-ul web. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către Utilizator dacă acesta continuă să folosească serviciul după afișarea lor pe site-ul web.

Notificări. Orice notificare către tandem.md trebuie trimisă în scris, prin intermediul poștei electronice la adresa de mail: [email protected].

Legea aplicabilă

Drepturile și obligațiile părtilor stabilite prin acest Acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul Acord vor fi înterpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest Acord va fi adus spre soluționare în fața instantelor românești competente.

Dreptul de retragere și excepțiile de la acest drept

Conform Ordonanței de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, consumătorul are dreptul de a se retrage dintr-un contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri, înainte de a plasa comanda, respective, de a face plata Materialelor.

Limitarea răspunderii

Utilizatorul declara în mod expres că ințelege și este de acord cu următoarele afirmații:

 1. Utilizarea serviciului se face pe propria răspundere. Serviciul este furnizat pe principiul „așa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. Echipa tandem.md nu va fi responsabilă pentru nici o pierdere suferită de către Utilizator, directă sau indirectă, rezultată din sau legată în orice fel de folosirea sau gradul de performanța al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web în legatură cu acesta.
 2. echipa tandem.md nu oferă nici o garanție ca:
  1. Serviciul/produsul va implini toate cerintele dumneavoastra;
  2. Serviciul /produsul va fi furnizat la timp, sigur sau fără erori;
  3. Orice eroare de program va fi corectată;
  4. Serviciul/produsul va fi compatibil cu platforma sau aplicațiile software ale utilizatorului;
  5. Serviciul sau serverul care îl pune la dispoziția utilizatorilor este lipsit de viruși sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor și nu poate fi responsabil de vreo acțiune pe care o întreprindeți pe baza respectivelor informații sau a serviciului.
 3. Orice produs obținut prin utilizarea serviciului pus la dispoziție de către echipa tandem.md se află astfel la discreția Utilizatorului și poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricăror materiale.
Solicitări de date personale

Scopul nostru, în ce privește acest website, e unul educațional, iar noile reguli europene de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți putem pune la dispoziție toate datele personale pe care le avem despre tine, cât și opțiunea de a solicita ștergerea acestor date. Pentru a te dezabona de la newsletter trebuie sa accesezi sectiune unsubscribe . De asemenea, o poti cere prin email la adresa [email protected]. Tot la aceasta adresa ne poti solicita orice alta informatie cu referire la informatiile personale pe care le detinem despre tine. Putem oricand sterge toate informatiile despre tine, trebuie doar sa ceri asta pe adresa de email sus mentionata.

Date cu caracter personal

Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, WHITEDECOR S.R.L., este obligata sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de tine, numai cu respectarea masurilor de securitate si in scopul comunicat.

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiti la completarea formularelor de contact sau prin e-mail sunt tratate cu stricta confidentialitate. Nu esti obligat sa ne transmiti date cu caracter personal, insa datele transmise voluntar de catre tine vor fi utilizate exclusiv in scopul prelucrarii solicitarii tale. Datele pot face obiectul unei transmiteri exclusiv pentru scopuri interne. In cazuri exceptionale, datele sunt prelucrate cu acordul nostru de catre parteneri colaboratori (persoane imputernicite). Intr-un astfel de caz avem grija ca si partenerul nostru, ales cu atentie, sa indeplineasca cerintele legale cu privire la protectia datelor. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus(a) unei decizii individuale. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Conform Regulament European 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal, ca persoana fizica beneficiezi de urmatoarele drepturi:

 •   informare si acces la datele cu caracter personal Ai dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
 • restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal Pot exista situatii in care vrei sa restrictionezi prelucrarea anumitor date doar pentru o anumita perioada de timp. Spre exemplu nu vrei sa mai primesti mesaje comerciale din anumite categorii de interes din partea noastra timp de o luna. Poti, in orice moment, sa trimiti o cerere prin e-mail in acest sens sau sa faci modificarile in contul de utilizator. In momentul in care vrei sa anulezi restrictionarea prelucrarii o poti face prin una din metodele utilizate la restrictionare.
 • opozitia prelucrarii datelor cu caracter personal: Este posibil ca la un moment dat sa iti doresti sa nu iti mai prelucram anumite date cu caracter personal fara insa a le sterge din baza noastra de date. Iti poti exercita in orice moment acest drept.
 • rectificarea datelor cu caracter personal: oricand iti modifici datele cu caracter personal (spre exemplu iti schimbi adresa de e-mail) iti poti actualiza informatiile in baza noastra de date accesand contul tau online sau printr-o cerere trimisa prin e-mail.
 • procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri: pagina noastra de internet foloseste cookie-urile pentru urmatoarele scopuri: realizarea unui profil anonimizat al utilizatorilor, recunoasterea programului de navigare pe internet, pentru a sti din ce loc ai ajuns pe pagina noastra de internet, etc. Mai multe informatti despre acest subiect poti regasi in sectiuniea “Module cookie” de mai sus. In cazul in care nu esti de acord cu modulele cookie le poti dezactiva din setarile programului de navigare pe internet sau poti parasi pagina noastra. Atentie, este posibil ca unele pagini, cum ar fi pagina de comanda sa nu functioneze corect datorita dezactivarii modulelor cookie.
 • stergerea datelor cu caracter personal: daca, din diferite motive, vrei sa iti stergi datele cu caracter personal din baza noastra de date, poti face o solicitare in acest sens prin e-mail sau din contul de utilizator. Atentie, in cazul in care datele tale cu caracter personal sunt prelucrate pentru respectarea unei obligatii legale, cererea de stergere a acestor date poate fi refuzata, caz in care se vor sterge doar acele date pe care nu le mai putem prelucra fara acordul tau.

Avand in vedere ca in cadrul website-ului exista rubrica de Cariere, vă aducem la cunoștință ca datele personale pe care ni le transmiteti prin intermediul cv-ului pe care ni-l puneti la dipozitie vor fi folosite doar in scopul selectiei dumneavoastra pe postul pentru care ati aplicat, aceste date fiind protejate si securizate conform Regulamentului UE 679-680/2016.

Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate doar daca veti fi selectat pentru pozitia pentru care ati aplicat si doar pentru perioada prevazuta de lege, ulterior vor fi sterse si distruse prin program specific pentru cele in format electronic , iar cele in format fizic vor fi distruse cu aparatura necesara distrugerii, potrivit legii. In cazul in care nu veti fi selectat pentru pozitia pentru care ati aplicat, datele dumneavoastra vor fi sterse imediat din contul nostru daca pregatirea dumneavoastra profesionala nu este compatibila cu cerintele postului vacant iar in cazul in care sunteti compatibil profesional cu alte pozitii existente in cadrul companiei nostre, datele dumneavoastra personale pot fi pastrate in baza noastra de date pentru o perioada de maxim 3(trei) ani.

Datele dumneavoastra cu caracter personal nu se vor externaliza si nu se vor divulga unor terte persoane si nu se va permite accesul la ele decat persoanelor autorizate , precum persoana responsabila de recrutare. Nu vor fi pastrate alte date in afara celor obligatorii decat daca legea prevede acest lucru sau regulamentul interior al firmei insa doar cu acordul prealabil al dumneavoastra. In caz de ancheta pentru infractiune sau orice alta ilegalitate avem obligativitatea sa oferim toate datele detinute celor care cerceteaza cazul precum : Parchet , Comisariat , Politie ,Judecatorie, etc.

Nu vor fi pastrate alte date in afara celor obligatorii decat daca legea prevede acest lucru sau regulamentul interior al firmei insa doar cu acordul prealabil al persoanei vizate. In cazul in care veti fi selectat pentru pozitia pentru care ati aplicat, datele colectate de la dumneavoastra vor fi pastrate cat timp este valabil contractul individual de munca incheiat intre parti si ulterior incetarii contractului, conform legislatiei in vigoare.De asemenea, in momentul in care veti fi invitat la interviu, va aducem la cunostinta ca in incinta societatii sunt amplasate camere de supraveghere video, iar imaginile captate pe ele sunt pastrate pe server pe o perioada de 30zile.

Va informam ca serverul societatii se afla in Republica Moldova, iar datele cu caracter personal din computere ajung pe acest server. Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata aveti oricand dreptul de a cere informatii despre datele dumneavoastra.”

Pentru a-ti exercita oricare din drepturile de mai sus poti trimite o cerere prin e-mail la adresa de mail: [email protected]. Pentru a fi siguri ca esti proprietarul datelor te rugam ca solicitarile sa le trimiti folosind e-mailul pentru care faci solicitarea.

Sesizări și reclamații

Eventualele sesizări sau reclamații în legătură cu serviciul informativ achiziționat pot fi formulate și trimise prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail: [email protected].

tandem.md va proceda la soluționarea acestor sesizări/reclamații într-un termen rezonabil, fără a depași 30 de zile calendaristice de la primirea lor.

Va multumim,

Echipa tandem.md

www.tandem.md

[email protected]

Confidențialitate

Garanție

Cookies