Living Tokyo

Descriere

Livingul Tokyo se adresează celor care preferă piese de mobilier cu personalitate, care îmbină eleganța și unicitatea cu funcționalitatea zilelor noastre. Acesta este inspirat din tumultul orașului Tokyo și din frumusețea detaliilor fine, atent lucrate.

Livingul este format din 3 piese realizate din materiale durabile. Primele două piese sunt dulapurile cu sertare dispuse simetric, de o parte și de alta, care au două variante de stocare, o variantă cu geamuri unde poți așeza obiectele decorative, și o variată cu ușă pentru a depozita lucrurile la care vrei să ajungi simplu și rapid. Cea de a treia piesă este suspendată pe perete și oferă un spațiu sigur pentru așezarea unui tablou sau chiar a unui televizor.

Dimensiunile, nuanțele, materialele folosite și modul de compartimentare pot fi individualizate pentru ca fiecare dintre piesele de mobilier să aducă o notă de rafinament și unicitate livingului tău. În același timp, designul modern, cu linii verticale, sistemul de deschidere subtil și practic, fără mânere, și ledurile în culori armonioase conferă zonei tale de relaxare un aer dinstins, plin de mister, care va schimba complet atmosfera casei tale.

Prețul este valabil pentru varianta standard a livingului.

1196
Contactați-ne pentru a afla prețul
Nu este în stoc
Pune o întrebare
Produse similare
test