Saltea Nobel

Descriere

Salteaua Nobel oferă o relaxare completă, un somn profund și de calitate. Această saltea este confortabilă, avînd la bază arcuri independente, dar suficient de fermă pentru a vă sprijini corpul și coloana vertebrală, oferindu-vă un somn liniștit și odihnitor. Una din componentele acestei saltele este și Latexul, el este un cauciuc natural obținut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis), are proprietăți antibacteriene și antifungice . 

Canalele și striațiile de pe suprafața stratului de latex asigură saltelei Nobel o ventilare foarte eficientă. La așa tip de saltea nu vei experimenta aceea senzație de încălzire a saltelei, avînd mai multe zone de presiune în funcție de zonele corpului, asigurând astfel un grad de suport adecvat. La fel latexul oferă stabilitate termică superioară, find elastic oferă posibilităţi anatomice cu funcţii ortopedice, de aceea stratul de latex poate elimina perfect punctele de presiune produse în timpul somnului.

Arcurile individuale ale saltelei Nobel oferă confort și sprijin, deoarece se mișcă în linie cu forma și mișcările corpului și împiedică efectul de val al saltelei la mișcările partenerului în timpul somnului, iar arcurile Nano Pocket oferă o bună susținere a coloanei vertebrale și face ca salteaua Nobel  devină și mai confortabilă.

Beneficiile Saltele Nobel:

- Este una dintre cele mai confortabile saltele, se potrivește pentru toate categoriile de vîrstă;

- Avantajele „Multipocket” rezistă la greutăți mari, oferă confort deosebit, proprietăți ortopedice excelente și somn sănătos;

- Asigură o protecție corespunzătoare coloanei vertebrale;

- Completat cu 4cm latex foam creează o saltea ideală, ce poate fi utilizată în funcție de preferință atît pentru copii cît și pentru maturi;

- Este confecționată din materiale 100% ecologice, care nu dăunează sănătății Dvs. cît și a copiilor.Mai mult
1152
De la  19 160 MDL
în stoc
+
Pune o întrebare

Caracteristici


Dimensiunivezi toate dimensiunile
MaterialePoliuretan, Bloc de arcuri, Fetru
Nivelul de duritateMedie
Blocul de arcuriNano Pocket Spring
Zone de rigiditate1
Greutate maximă suportată150 kg
Garanție120 luni

Produse similare
test